Menu
Online boeken

Informatie betreffende het coronavirus COVID-19

laatst bijgewerkt 11 juni  -  17.00 uur

 

We zijn geopend, met maatregelen

Wij zijn open! Ook de douches en toiletten zijn weer geopend vanaf 15 juni. Natuurlijk alles in achtneming van de RIVM maatregelen. Overal op de Waterjuffer zijn deze maatregelen genomen en gedragsregels opgesteld, hiervoor is een protocol opgesteld. Deze is in samenwerking met onze brancheorganisatie HISWA-RECRON en in samenspraak met de gemeente ontwikkeld.

Er is op onze groene camping genoeg ruimte om afstand te bewaren en gewoon... te genieten.

Verder kun je uiteraard ook bij ons terecht in een van onze ruime accommodaties!

 

Corona maatregelen vanaf 15 juni

Als we ons samen aan volgende voorzorgsmaatregelen houden, kun je bij ons veilig en verantwoord vakantie vieren. Samen letten we op onze gezondheid!

 

We gaan ervan uit dat u thuis zou zijn gebleven als u de volgende klachten heeft:

  • neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°) en
  • als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.

 

 Receptie: maximaal 2 personen tegelijk naar binnen.

 Houd 1,5 meter afstand.

 Was vaak je handen.

 Hoest en nies in je elleboog.

 Gebruik papieren zakdoekjes.

 Schud geen handen.

 Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.

 Betaal met pin of contactloos (pin of mobiel).

 Gebruik zo vaak mogelijk je eigen toilet in de caravan of camper.

 U kunt uw chemisch toilet ledigen op de daarvoor bestemde plek.

 Gebruik handschoenen bij het legen van uw chemisch toilet en bij het gebruik van de afvalcontainers.

 Ontvang zo min mogelijk bezoek. In verband met de 1,5 meter afstand zijn er maximaal 6 personen per plaats toegestaan.

 Speeltuin, voetbalveld en zwemvijver toegankelijk voor kinderen tot en met 12 jaar, zonder afstandseisen. Jeugd en volwassenen dienen 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

 

Actuele nieuws over het coronavirus vindt u op:  

 

Veel gestelde vragen:

Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus (COVID-19)?

De camping is vanaf 15 juni weer geopend, met maatregelen. De gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen zijn ook weer geopend. Wij hanteren op dit moment GEEN aanbetaling. De reissom hoeft pas bij aankomst betaald te worden.

Kan ik omboeken naar een andere periode?

Ja, u kunt uw verblijf binnen dit seizoen kosteloos omboeken naar een andere periode. Dit is alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid. Indien er een prijsverschil is, zijn de extra kosten voor eigen rekening. Er wordt geen restitutie verstrekt indien er een negatief prijsverschil is. Bij omboeking blijven de oorspronkelijke annuleringstermijnen van kracht.

Ik wil annuleren. Kan dat ?

Ja, u kunt boekingen annuleren met verblijfdatum tot en met 15 juni. Gezien de bijzondere omstandigheden zullen wij momenteel niet overgaan tot terugbetaling van de reeds betaalde reissom. U ontvangt een voucher voor de betaalde reissom waarmee een vervangende reis op een later tijdstip geboekt kan worden. De voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. Dit betekent dat u binnen 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum het vervangend verblijf dient te hebben geboekt. Dit vervangend verblijf dient, onder voorbehoud dvan beschikbaarheid van accommodatie, plaats te vinden uiterlijk voor 30 september 2021.

Voor annuleringen van een verblijf vanaf 15 juni dient u conform onze reisvoorwaarden, de annuleringskosten te betalen die op het moment van annuleren van toepassing zijn.

Valt Corona onder de dekking van mijn annuleringsverzekering?

Check de voorwaarden bij uw annuleringsverzekering. Dan weet u of u recht heeft op een vergoeding. Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij waar u uw annuleringsverzekering heeft afgesloten voor informatie over de dekking.

Ik ben gast en heb veel vragen. Waar kan ik terecht?

Begrijpelijk dat u ook veel vragen hebben mbt de maatregelen rond het coronavirus. Het beste kunt u bellen/mailen met of kijken op de website van de ANWB of de Consumentenbond.

 

Nog steeds vragen?

Neem dan contact op met ons onder: info@campingdewaterjuffer.nl  of   0573 - 43 13 59.