Menu
Online boeken

Informatie betreffende het coronavirus COVID-19

laatst bijgewerkt 1 april 2021

 

Beste gasten,

Camping de Waterjuffer is open en u kunt weer gewoon genieten van uw geboekte vakantie. Voor en achter de schermen stellen we alles in het werk om ervoor te zorgen dat u bij ons heerlijk kunt kamperen. Op onze groene camping is voldoende ruimte om afstand te bewaren.

In verband met het coronavirus geldt een speciaal protocol op ons bedrijf. We verwachten dat u zich houdt aan de richtlijnen van de RIVM en Rijksoverheid.

 

Algemene maatregelen:

 1. Blijf thuis bij klachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius?).
 2. Receptie: maximaal 2 personen tegelijk naar binnen. 
 3. Het dragen van een mondkapje is verplicht in de openbare ruimtes.
 4. Houd 1,5 meter afstand. 
 5. Was vaak je handen.
 6. Hoest en nies in je elleboog.
 7. Schud geen handen.
 8. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
 9. Betaal met pin of contactloos (pin of mobiel).

 

Reserveren:

 1. U kunt online reserveren via onze website. Mocht dit niet lukken kunt u ons een email sturen met uw gegevens.
 2. Wij hanteren een maximum van 2 personen of 1 huishouden. 
 3. Kamperen in een groepsverband is helaas niet mogelijk.

 

Sanitairruimte en afwas:

 1. De sanitairgebouwen en afwasruimte zijn open.  Het maximaal aantal personen dat in het sanitairgebouw aanwezig mag zijn wordt geregeld middels schuifbordjes. Deze bevinden zich aan de buitenkant van het sanitairgebouw, naast de toegangsdeuren.
 2. Draag een mondkapje en geef elkaar de ruimte. Houd 1,5 meter afstand van elkaar. Geef uitgaand verkeer voorrang. Als u even moet wachten, wacht dan buiten. Was uw handen voor en na het gebruik van toilet. We willen u vragen ook zelf extra te letten op de hygiëne. Neem uw eigen zeep, handgel en desinfecterende doekjes mee. Vertrek direct na het gebruik van het sanitair.
 3. De afwas bevindt zich aan de buitenkant van het sanitairgebouw.
 4. Douchen buiten uw kampeermiddel, in de voortent of in een losse tent met behulp van een geïmproviseerde douchevoorziening is niet toegestaan.

 

Chemisch toilet:

 1. Het legen en schoonspoelen van uw chemisch toilet is mogelijk bij de drie verwarmde sanitairgebouwen. De uitstoortplaatsen bevinden zich aan zij- of achterkant van het gebouw.

 

Dagbezoek en logees:

 1. Bezoekers dienen van tevoren aangemeldt te worden.
 2. Per plaats en per dag zijn er max. 2 bezoekers toegestaan.
 3. Logees... niet mogelijk!

 

Mocht de overheid beslissen dat de camping wegens corona moet sluiten, hanteren we één van de volgende opties voor de reeds (aan)betaalde reserveringen:

 1. De reservering met (aan)betaling wordt binnen dit seizoen omgeboekt naar een andere periode. Dit is alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid 
 2. De reservering met (aan)betaling wordt verschoven naar 2022 
 3. U krijgt een voucher ter waarde van het (aan)betaalde bedrag 
 4. Het (aan)betaalde bedrag wordt geretourneerd.

 

We houden de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten. Veranderingen van de situatie zullen wij direct hier vermelden. Bij vragen bel gerust of stuur ons een email.

 

Boven alles hopen wij dat jullie allemaal gezond zijn en blijven.

Tot gauw,

Berry en Konni