Menu
Online boeken

Informatie betreffende het coronavirus COVID-19

laatst bijgewerkt 1 april

 

Sinds donderdag 26 maart, mogen campings en vakantieparken wel open blijven, maar alleen als een aantal strenge maatregelen worden genomen. De maatregelen zijn er om verspreiding van het coronavirus in te perken en zo kwetsbare medemensen te kunnen beschermen.

Campings hoeven niet dicht, maar wel moeten de gemeenschappelijke toilet- , was- en douchevoorzieningen dicht blijven tot 28 april 2020. Gasten die in hun caravan / camper een toilet- en was-/douchemogelijkheden hebben, mogen wij blijven ontvangen.

 

Camping de Waterjuffer is ondanks alles geopend! Dat mag, mits wij aan de aangescherpte maatregelen van de rijksoverheid voldoen.

“Op locaties zoals campings gaat gelden dat men maatregelen moet treffen om mensen 1,5 meter afstand te laten houden. Als men hiertoe niet in staat is dan mogen gemeenten deze locaties sluiten.”

Omdat het over de gezondheid van onze gasten en medewerkers gaat, zullen wij deze regels strikt handhaven. Bij niet naleving van deze regels zult u per direct gevraagd worden om ons park te verlaten (toegang tot het park zal ontzegd worden en hier krijgt u schriftelijk bericht van).

 

RIVM maatregelen

Wij verwachten dat u zich houdt aan de RIVM richtlijnen. De belangrijkste regels nogmaals opgesomd:

- Blijf thuis bij klachten (dus ook bij verkoudheid)!

- 1,5m afstand houden, overal!

- Denk aan uw eigen hygiëne én dat van anderen!

- Geen samenscholing toegestaan, minimaal sociaal contact!

 

Camping de Waterjuffer maatregelen

  • U kunt alleen gebruik maken van een kampeerplaats indien u met uw eigen partner/eigen gezin komt en over eigen toilet en was-/douchevoorzieningen in de caravan / camper beschikt 

  • U kunt alleen gebruik maken van een huuraccommodatie indien u met uw eigen partner / eigen gezin komt

  • Receptie: maximaal 1 gast mag naar binnen.

  • Stel indien mogelijk uw vragen per mail of telefonisch.

  • betalingen alleen met pin

  • Speeltuin/voetbalveld/zwemvijver zijn tot 28 april gesloten.

  • de gemeenschappelijke toilet- , was- en douchevoorzieningen blijven dicht tot 28 april 2020 

  • U kunt geen bezoek ontvangen op het park. Op het gehele bedrijf staan wij samenscholing niet toe: dus ook geen opa/oma, kinderen en kleinkinderen.

  • Het restaurant blijft op last van de overheid tot minimaal 28 april gesloten.

  • Het afhaalloket van de snackbar is geopend van vrijdag t/m zondag 

 

NB: het legen van uw chemisch toilet aan buitenzijde gebouw is wel mogelijk. Ook voor campers is het chemisch toilet geopend.

 

Vakantie samenstelling mag niet meer?

Het kan zijn dat u van plan was samen met een ander gezin of met vrienden op vakantie te gaan. De overheid verbiedt deze samenkomst. Wij kijken graag met u naar mogelijkheden om u vakantie, op een andere manier, eventueel alsnog te laten doorgaan. Heeft u geboekt met een aankomstdatum vóór 1 mei? Neem contact op met receptie om hierover te overleggen. Voor reserveringen vanaf 1 mei vragen wij u het nog even af te wachten.

 

Onze vaste gasten die in hun caravan, stacaravan of chalet een toilet- en was-/douchemogelijkheden hebben, mogen gewoon naar de camping komen. Men dient zich natuurlijk wel aan de voorschriften te houden net zoals thuis.

Het verblijf van meer als 3 personen is op dit moment niet toegestaan... met uitzondering van op één adres wonende personen. 

 

Actuele nieuws over het coronavirus vindt u op:  

 

Wij houden de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten.

 

Veel gestelde vragen:

Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus (COVID-19)?

Op dit moment zijn recreatieparken, campings enz. beperkt geopend tot 28 april. 

Kan ik omboeken naar een andere periode?

Ja, u kunt uw verblijf binnen dit seizoen kosteloos omboeken naar een andere periode. Dit is alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid. Indien er een prijsverschil is, zijn de extra kosten voor eigen rekening. Er wordt geen restitutie verstrekt indien er een negatief prijsverschil is. Bij omboeking blijven de oorspronkelijke annuleringstermijnen van kracht.

Ik wil annuleren. Kan dat ?

Ja, u kunt boekingen annuleren met verblijfdatum tot en met 30 april. Gezien de bijzondere omstandigheden zullen wij momenteel niet overgaan tot terugbetaling van de reeds betaalde reissom. U ontvangt een voucher voor de betaalde reissom waarmee een vervangende reis op een later tijdstip geboekt kan worden. De voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. Dit betekent dat u binnen 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum het vervangend verblijf dient te hebben geboekt. Dit vervangend verblijf dient, onder voorbehoud dvan beschikbaarheid van accommodatie, plaats te vinden uiterlijk voor 30 september 2021.

Voor annuleringen van een verblijf na 30 april dient u conform onze reisvoorwaarden, de annuleringskosten te betalen die op het moment van annuleren van toepassing zijn.

Valt Corona onder de dekking van mijn annuleringsverzekering?

Check de voorwaarden bij uw annuleringsverzekering. Dan weet u of u recht heeft op een vergoeding. Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij waar u uw annuleringsverzekering heeft afgesloten voor informatie over de dekking.

Ik ben gast en heb veel vragen. Waar kan ik terecht?

Begrijpelijk dat u ook veel vragen hebben mbt de maatregelen rond het coronavirus. Het beste kunt u bellen/mailen met of kijken op de website van de ANWB of de Consumentenbond.

 

Nog steeds vragen?

Neem dan contact op met ons onder: info@campingdewaterjuffer.nl  of   0573 - 43 13 59.  

Gezien de buitengewone omstandigheden ontvangen we op dit moment veel telefonische vragen en e-mails. Wegens drukte kan het zijn dat onze wachttijd en/of reactietijd momenteel iets langer is dan je van ons gewend bent. Graag je begrip hiervoor.