Menu
vroege vogel actie in april - 3 nachten € 50,00
Online boeken

Restaurant 't Proathuus

Bij de ingang van onze camping bevindt zich Café – Restaurant & Snackbar ’t Proathuus. Een plaats waar je je onmiddellijk thuis voelt en gewoon.... lekker kunt eten!
Overdag kunt u genieten van huisgemaakte soepen, versbereide broodjes, koffie met gebak of heerlijke ijscoupes en ’s avonds biedt onze menukaart een selectie van voor-, hoofd- en nagerechten, die wij met veel zorg en verse ingrediënten bereiden. 

Speciale wensen zoals zoutloos, suiker-, lactose- of glutenvrij behoren ook tot de mogelijkheden.

Bent u met het gezin? Vanaf het terras heeft u direct zicht op de mooie speeltuin zodat u uw (klein)kinderen altijd in het oog kan houden. Onze dierenweide met walibi's, konijnen, kippen, geiten en een hangbuikvarken is ook direct gelegen naast 't Proathuus, dus een bezoekje is snel gebeurd.

 Iets te vieren?

Café - Restaurant `t Proathuus is de ideale locatie voor uw feest en biedt onderkomen tot maximaal 80 personen in een gezellige sfeer.

De professionele keuken biedt heel veel mogelijkheden, zoals diners, keuzemenu´s, verschillende buffetten of lekkerste hapjes en niet te vergeten onze heerlijke desserts of dessertbuffetten.

Wilt u uw feest met een leuk evenement compleet maken? (Bijna) alles is mogelijk: spelshows, casinoavonden of een muzikale avond met DJ. In samenwerking met Venderbosch Evenementen bieden wij u de mogelijkheid om een all-in-arrangement" te boeken (vanaf 20 personen).

De parkeerplaats vindt u direct voor de deur en 't Proathuus is geheel rolstoel vriendelijk en beschikt zelfs over een zeer ruim mindervalide toilet.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij maken graag tijd voor u! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en inspirerend gesprek.         

 

 

 

Faciliteiten overzicht