Menu
Online boeken

Fietsen en wandelen

De camping is een perfecte uitvalsbasis voor prachtige en eindeloos lange fiets- en wandeltochten. U kijkt uw ogen uit!

De uitgestrekte natuur van de Achterhoek is ideaal om te fietsen en te wandelen en leidt u door pittoreske dorpjes en bossen, langs prachtige herenhuizen en landgoederen. Hier vindt u een fietsroutenetwerk van bijna 1.500 kilometer lang. Er zijn ruim 330 fietsknooppunten, waarmee u zelf heel veel verschillende fietsroutes kunt samenstellen.

Eigenlijk is de Achterhoek de wandelstreek bij uitstek. Door middel van een wandelnetwerk van ruim 3.000 kilometer en 150 startlocaties kunt u uitgebreide wandelingen gaan maken. Alle wandeltochten leiden langs mooie natuur, cultuur en historische monumenten. 

Met de Gorsselse Heide, een vaart met de Berkelzomp of de dikste eik in de buurt... hoeft u zich nooit te vervelen. 

Komt u de Achterhoek ook ontdekken? Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden of op zoek naar fiets- of wandelkaarten? Kom dan gerust eens langs bij onze receptie. Wij laten u graag de mooiste routes zien.

Wij hebben al een aantal routes - vanaf de camping - voor u op een rij gezet:

Fietsroutes:

 

 

Wandelroutes:

start: F 

vanaf de camping ga je linksaf, blijf 40 m op de Jufferdijk; steek over op een zandpad met fietspad (Jufferdijk) en volg deze weg. Je passeert huisnummer 5 aan je rechterhand en blijft rechtdoor lopen. Je passeert een veld aan je rechterhand. Op de hoek van het veld ga rechtsaf, een grazig pad. Vanaf hier ben je op de route.

           

Omgeving overzicht