Menu
Online boeken

Restaurant 't Proathuus

Voor een heerlijke lunch, snack of gewoon een drankje bent u bij restaurant 't Proathuus aan het juiste adres. Het enthousiaste team staat voor u klaar en maakt met verse producten uit de regio de meest lekkere gerechten. Heeft u speciale wensen of een dieet, zoals zoutloos, suiker- of glutenvrij? Geeft het gerust door aan onze medewerkers.

Bent u met uw (klein)kinderen? Vanaf het terras hebt u direct zicht op de speeltuin. Ook de dierenweide ligt naast het restaurant.

 

 

 

 

Heeft u iets te vieren?

Heeft u een personeelsfeest of familiefeest? In de periode 1 oktober tot  1 april is 't Proathuus dé locatie voor uw feest! Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact    Buffetten

Menukaarten:                           

Lunch                                                 

Diner                                                 

Snackkaart

IJS 

Dranken

                                                                    

 

 

Vanaf 1 oktober 2018 zijn het restaurant en het snackloket gesloten.

 

Periode van 1 Oktober - 1 April:

Voor gezelschappen vanaf 25 - 80 pers:

* feestavonden

* diners

* buffetten

Van 1 oktober 2018 - 1 april 2019 is `t Proathuus in Harfsen de ideale locatie voor uw feest of familiediner. Op afspraak en vanaf 25 personen bieden wij onderkomen aan max. 80 personen in een gezellige sfeer. De professionele keuken biedt heel veel mogelijkheden, zoals diners, keuzemenu´s, verschillende buffetten of lekkerste hapjes en heerlijke desserts of dessertbuffetten.

Voor meer informatie bel: 0573 – 820 901 of stuur een e-mail naar: info@campingdewaterjuffer.nl