Menu
Online boeken

Luxe stacaravan in Overijssel met veel privacy en rust

Wandel of fiets door de uitgestrekte groene natuur, bewonder de rijke historie in musea of bezienswaardigheden, bezoek bruisende steden en gezellige dorpen. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het kan namelijk allemaal in Overijssel! De provincie in het oosten van Nederland staat bol van cultuur, natuur, sport, culinaire hoogstandjes en gezellige winkelgebieden. Voor veel vakantiegangers is de veelzijdigheid een reden voor vakantie en het huren van een stacaravan in Overijssel. U bent van harte welkom op camping de Waterjuffer in de prachtige Achterhoek.


Mooie parkachtige camping

"Centraal gelegen tussen mooie steden als Deventer, Zutphen Holten en Lochem. Van af de camping veel mooie fiets routes." Joop met partner


Vanaf de camping zijn vele mooie fiets- en wandeltochten te maken. Met een fietsroutenetwerk van bijna 1.500 kilometer lang en ruim 330 fietsknooppunten zijn er vele routes te fietsen. Op onze receptie kunt u allerlei informatie krijgen en informeren wij u graag over de mogelijkheden.

stacaravan Overijssel stacaravan Overijssel

Wat krijgt u bij het huren van een stacaravan in Overijssel?

Allereerst krijgt u natuurlijk een schone en nette stacaravan in de Achterhoek waar u met vier personen kunt overnachten. De stacaravans beschikken over een eigen terras en grasveld, waardoor u in alle rust en privacy van uw welverdiende vakantie kunt genieten. De knusse maar gezellige inrichting is van alle nodige luxe voorzien.

De indeling van een stacaravan:

  • woon- en eetruimte
  • open keuken
  • 2 slaapkamers
  • apart toilet
  • doucheruimte met met thermostaatkraan en wastafel
  • overdekt terras

Prijzen en beschikbaarheid van onze stacaravans in Overijssel

Het hele jaar door op vakantie

Denkt u er weleens aan om de koffers te pakken en gelijk op vakantie te gaan? Dan is een jaarplaats misschien iets voor u. Op onze camping kunt u vrijwel het hele jaar genieten van vakantie. Neemt u eens een kijkje bij onze stacaravans en chalets die te koop staan.

Stacaravan te koop in de Achterhoek

Bij ons in de Achterhoek is het altijd genieten! Dus ook op de camping. Heeft u er bijvoorbeeld wel eens over nagedacht om een stacaravan in de Achterhoek te kopen? Zo u kunt u altijd genieten van een vakantie, in de mooiste regio van het land. Bekijk nu de mogelijkheden en koop een stacaravan in de Achterhoek.