Menu
Online boeken

Verhuur

Accommodaties voor 2-4 personen:  voor rustzoekers en natuurliefhebbers

 

Het echte kampeergevoel beleven, maar geen eigen caravan of camper? Ervaar de luxe van onze modern ingerichte chalets gecombineerd met de gastvrijheid en het natuurlijke karakter van de camping. Geniet van de rust en de prachtige omgeving... een oase voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

In onze schone en volledig ingerichte chalets beleeft u een heerlijk vakantiegevoel op onze rustige parkachtige camping, omringd door veel groen. 

Ook waardevol: u heeft eigen sanitair met douche en toilet en tuinset.

Alle accommodaties zijn huisdieren- en rookvrij.

 

Kamperen

Ruime plaatsen met veel zon, rust, ruimte en ontspanning... Heerlijk! Komt u ook genieten van het Achterhoekse campingleven? Kiest u voor een standaard plaats, net iets meer comfort of komt u met uw camper? Wij bieden u de mogelijkheid om uw favoriete plaats te kiezen. 

Ook in de zomervakantie kunt u rustig kamperen in Gelderland, op camping De Waterjuffer!

Bij ons is het namelijk in juli en augustus (dus ook tijdens de bouwvak) heerlijk rustig. Wij zijn nagenoeg een camping zonder kinderen en hebben geen kindervermaak.

Huisdieren

Uw huisdier is - mits aangelijnd - van harte welkom. Er zijn max. 2 huisdieren per plaats toegestaan. Het uitlaten dient te geschieden buiten de camping. Op diverse plaatsen op ons terrein vindt u dispensers met zakjes en een afvalbak. Huisdieren zijn niet toegelaten in de toiletgebouwen, in de speeltuin en bij of in het natuurbad!

Goed om te weten

Wij hanteren een vaste opstelling op de plaats voor de caravans. Het kampeermiddel dient met de rugzijde naar de groenstrook en op de tegel te worden geplaatst.

Om onze grasmat zo mooi mogelijk te houden is het niet toegestaan om plastic zeilen in uw voortent te leggen. Onder dicht plastic stikt het gras en sterft het af. Niet erg voor u, maar wel voor degenen die na u komen en voor ons.

Wel toegestaan zijn zogenaamde doorgroeimatten... rubberen matten met zichtbaar kleine gaatjes erin, deze zijn in elke kampeerwinkel in diverse kleuren verkrijgbaar. Het gras kan hier doorheen groeien en stikt niet.

Let op:

Het is alleen luchtdoorlatend tenttapijt toegestaan binnen het voortent of onder de luifel, maar niet onder de caravan!

Kamperen met een tent met een vast grondzeil is geen probleem, er mag echter geen extra plastic of dicht grondzeil gebruikt worden op plaatsen waar geen vast grondzeil aanwezig is.

 

Camper

Komt u met uw camper bij ons op vakantie? Geniet in alle rust van uw welverdiende vakantie op een van onze mooie camperplaatsen. Wij wensen u alvast een fijne vakantie!

Huisdieren

Uw huisdier is - mits aangelijnd - van harte welkom. Er zijn max. 2 huisdieren per plaats toegestaan. Het uitlaten dient te geschieden buiten de camping. Op diverse plaatsen op ons terrein vindt u dispensers met zakjes en een afvalbak. Huisdieren zijn niet toegelaten in de toiletgebouwen, in de speeltuin en bij of in het natuurbad!

Goed om te weten

Om onze grasmat zo mooi mogelijk te houden is het niet toegestaan om plastic zeilen in uw voortent te leggen. Wij adviseren u om hiervoor doorgroeimatten te gebruiken.

Elektra verbruik

Met ingang van 1 april 2021 zijn wij overgestapt naar betaald stroomverbruik. Wij hebben alle kampeer- en camperplaatsen voorzien van een geijkte elektriciteitsmeter. Deze is gekoppeld aan uw reservering / verblijfsperiode.

Het nieuwe systeem is eerlijker, omdat iemand met bijvoorbeeld een simpel tentje niet zoveel hoeft te betalen als iemand met een grote luxe caravan. Wij hopen ook dat onze gasten bewuster met het gebruik van elektriciteit omgaan.

Het gebruik van water, douches en de camper verzorgingsstation is gratis!