Menu
Online boeken

Jaar- en seizoenplaatsen

Wilt u ook het hele jaar door een heerlijk vakantiegevoel kunnen beleven en bij ons op vakantie komen wanneer u dat maar wilt? Dat klinkt erg aantrekkelijk en is zeker mogelijk! Met onze ruime jaar- en seizoenplaatsen kunt u voor een langere tijd bij ons op de camping verblijven. Genieten van alle rust in de prachtige omgeving van de Achterhoek... Heerlijk!

 

Seizoenplaatsen

Wil je zo lang mogelijk dat heerlijke vakantiegevoel vasthouden, boek dan een seizoensplaats op onze camping. Met zo’n vaste uitvalsbasis kun je het hele seizoen komen en gaan wanneer het jou uitkomt. Plaats je caravan meteen in het voorjaar en laat hem het hele seizoen staan. Zo ben je er met mooi weer gemakkelijk een dag of weekend tussenuit. Uiteraard is ook uw huisdier welkom op onze camping! 

Omdat wij u graag persoonlijk advies willen geven zodat u de juiste keuze kunt maken kunt u een seizoenplaats niet online boeken.

U kunt telefonisch contact opnemen op 0573 - 431359 of een e-mail sturen naar: info@campingdewaterjuffer.nl

Onze Seizoenplaatsen zijn voorzien van:

  • Water- en rioolaansluiting
  • 10 ampere stroom
  • Wifi

Het seizoen loopt van 1 april tot 4 oktober 2020. 

Vind je een heel seizoen te lang? Het is ook mogelijk een plaats voor 3 maanden te reserveren, bijvoorbeeld alleen in het voorjaar of in de zomer. 

Jaarplaatsen

Naast het toeristische kampeergedeelte beschikken wij over een kampeergedeelte waar in totaal negentig jaarplaatsen zijn ingericht. Op dit gedeelte van de camping vindt u stacaravans, chalets en tourcaravans die het hele jaar blijven staan. Bij het plaatsen van een stacaravan/chalet verwijzen wij u graag naar Stekelbos Caravans.

Maar u bent niet gebonden aan deze leverancier. 

Door herindeling van het terrein in de laatste jaren zijn er plaatsen met veel ruimte en privacy ontstaan in een groene rustige omgeving.

De sanitaire voorzieningen bij de jaarplaatsen zijn het gehele jaar geopend en voorzien van vloerverwarming.

Wilt u het hele jaar komen genieten? Onze jaarplaatsen zijn voorzien van:

  • Oppervlakte van minimaal 180 m²
  • Eigen wateraansluiting
  • Rioolaansluiting
  • 10 ampere stroom (uitbreiding naar 16 ampere mogelijk)
  • vaste propaangasaansluiting mogelijk
  • WiFi

Kiest u na zorgvuldig overwegen voor een jaarplaats? Neem dan gerust contact op.

 

Contact