Menu
Online boeken

Jaar- en seizoenplaatsen

Seizoenplaatsen  

1 April  -  1 oktober 2023

 

Wilt u zo lang mogelijk dat heerlijke vakantiegevoel vasthouden? Boek dan een seizoensplaats op onze camping. Met zo’n vaste uitvalsbasis kunt u het hele seizoen komen en gaan wanneer het u uitkomt. Plaats uw caravan meteen in het voorjaar en laat hem het hele seizoen staan. Zo bent u er met mooi weer gemakkelijk een dag of weekend tussenuit. Uiteraard is ook uw huisdier welkom op onze camping (op plaats 29 en 30 alleen in overleg).

De sanitaire voorzieningen bevinden zich nabij en zijn voorzien van vloerverwarming.

Onze Seizoenplaatsen zijn voorzien van:

  • Water- en rioolaansluiting
  • 10 ampere stroom
  • draadloos park wifi

Seizoenplaatsen gaan altijd in overleg met elkaar en nadere kennismaking is gewenst. Heeft u interesse voor een seizoenplaats? Neem dan eerst even contact met ons op, om de mogelijkheden in het nieuwe seizoen te overleggen. 

Wij zijn telefonisch bereibaar onder:  0573 - 431359

of stuur een e-mail naar: info@campingdewaterjuffer.nl

 

Tarieven seizoenplaats 

 

 

Jaarplaatsen

Wilt u ook het hele jaar door een heerlijk vakantiegevoel kunnen beleven en bij ons op vakantie komen wanneer u dat maar wilt? Dat klinkt erg aantrekkelijk en is zeker mogelijk! Met onze ruime jaarplaatsen kunt u voor een langere tijd bij ons op de camping verblijven.

Genieten van alle rust in de prachtige omgeving van de Achterhoek... Heerlijk!

Naast het toeristische kampeergedeelte beschikken wij over een kampeergedeelte waar in totaal vijfennegentig jaarplaatsen zijn ingericht. Op dit gedeelte van de camping vindt u stacaravans en chalets die het hele jaar blijven staan. Door herindeling van het terrein in de laatste jaren zijn er plaatsen met veel ruimte en privacy ontstaan in een groene rustige omgeving.

 

Onze jaarplaatsen zijn voorzien van:

• Oppervlakte van minimaal 180 m²

• Eigen wateraansluiting

• Rioolaansluiting

• 16 ampere stroom

• vaste propaangasaansluiting

 

Bij het plaatsen van een stacaravan/chalet werken wij o.a. samen met Stekelbos Caravans. Maar u bent niet gebonden aan deze leverancier.

 

Vor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier 

of bel   0573 - 43 13 59

of stuur een email naar:  info@campingdewaterjuffer.nl

 

Tarieven 2023