Menu
Online boeken

Jaar- en seizoenplaatsen

Wilt u ook het hele jaar door een heerlijk vakantiegevoel kunnen beleven en bij ons op vakantie komen wanneer u dat maar wilt? Dat klinkt erg aantrekkelijk en is zeker mogelijk! Met onze ruime jaar- en seizoenplaatsen kunt u voor een langere tijd bij ons op de camping verblijven. Genieten van alle rust in de prachtige omgeving van de Achterhoek... Heerlijk! 

 

Seizoenplaatsen  

1 april   -   3 oktober 2021

(voor het seizoen 2021 zijn helaas alle seizoenplaatsen al besproken)

 

Wil je zo lang mogelijk dat heerlijke vakantiegevoel vasthouden, boek dan een seizoensplaats op onze camping. Met zo’n vaste uitvalsbasis kun je het hele seizoen komen en gaan wanneer het jou uitkomt. Plaats je caravan meteen in het voorjaar en laat hem het hele seizoen staan. Zo ben je er met mooi weer gemakkelijk een dag of weekend tussenuit. Uiteraard is ook uw huisdier welkom op onze camping (m.u.v. plaats 29 en 30).

De sanitaire voorzieningen bevinden zich nabij en zijn voorzien van vloerverwarming.

Onze Seizoenplaatsen zijn voorzien van:

  • Water- en rioolaansluiting
  • 10 ampere stroom
  • Wifi

Seizoenplaatsen gaan altijd in overleg met elkaar en nadere kennismaking is gewenst. Heeft u interesse voor een seizoenplaats, neem dan eerst even contact met ons op, om de mogelijkheden in het nieuwe seizoen te overleggen. 

U kunt telefonisch contact opnemen op 0573 - 431359 of een e-mail sturen naar: info@campingdewaterjuffer.nl

Tarieven

Jaarplaatsen   

Momenteel zijn er geen jaarplaatsen meer beschikbaar op onze camping.