Menu
Online boeken

Kamperen

Ruime plaatsen met veel zon, rust, ruimte en ontspanning... Heerlijk! Komt u ook genieten van het Achterhoekse campingleven? Kiest u voor een standaard plaats, net iets meer comfort of komt u met uw camper? Wij bieden u de mogelijkheid om uw favoriete plaats te kiezen. 

Ook in de zomervakantie kunt u rustig kamperen in Gelderland, op camping De Waterjuffer!

Bij ons is het namelijk in juli en augustus (dus ook tijdens de bouwvak) heerlijk rustig. Wij zijn nagenoeg een camping zonder kinderen en hebben geen kindervermaak.

Huisdieren

Uw huisdier is - mits aangelijnd - van harte welkom. Er zijn max. 2 huisdieren per plaats toegestaan. Het uitlaten dient te geschieden buiten de camping. Op diverse plaatsen op ons terrein vindt u dispensers met zakjes en een afvalbak. Huisdieren zijn niet toegelaten in de toiletgebouwen, in de speeltuin en bij of in het natuurbad!

Goed om te weten

Wij hanteren een vaste opstelling op de plaats voor de caravans. Het kampeermiddel dient met de rugzijde naar de groenstrook en op de tegel te worden geplaatst.

Om onze grasmat zo mooi mogelijk te houden is het niet toegestaan om plastic zeilen in uw voortent te leggen. Onder dicht plastic stikt het gras en sterft het af. Niet erg voor u, maar wel voor degenen die na u komen en voor ons.

Wel toegestaan zijn zogenaamde doorgroeimatten... rubberen matten met zichtbaar kleine gaatjes erin, deze zijn in elke kampeerwinkel in diverse kleuren verkrijgbaar. Het gras kan hier doorheen groeien en stikt niet.

Let op:

Het is alleen luchtdoorlatend tenttapijt toegestaan binnen het voortent of onder de luifel, maar niet onder de caravan!

Kamperen met een tent met een vast grondzeil is geen probleem, er mag echter geen extra plastic of dicht grondzeil gebruikt worden op plaatsen waar geen vast grondzeil aanwezig is.

 

Elektra Verbruik

Wij hebben in 2021 alle kampeer- en comfortplaatsen voorzien van een geijkte elektriciteitsmeter en zijn gestopt met het gratis aanbieden van elektriciteit. Het nieuwe systeem is eerlijk, omdat wij geen vast tarief hanteren. De elektriciteitsmeter is gekoppeld aan uw reservering en u betaalt voor wat u gebruikt. Wij zijn ons bewust van het feit dat de natuur en het milieu om ons heen voor ons als camping, maar ook voor u als recreant van groot belang zijn en hopen dan ook dat onze gasten bewuster met het gebruik van elektriciteit omgaan. Het gebruik van water, douches is gratis!