Menu
Online boeken

Kamperen

Ruime plaatsen met veel zon, rust, ruimte en ontspanning... Heerlijk! Komt u ook genieten van het Achterhoekse campingleven? Kiest u voor een standaard plaats, net iets meer comfort of komt u met uw camper? Wij bieden u de mogelijkheid om uw favoriete plaats te kiezen. 

Ook in de zomervakantie kunt u rustig kamperen op camping De Waterjuffer!

Bij ons is het namelijk in juli en augustus (dus ook tijdens de bouwvak) heerlijk rustig. Wij zijn nagenoeg een camping zonder kinderen; wij hebben geen kindervermaak.

Huisdieren:

Uw huisdier is - mits aangelijnd - van harte welkom. Er zijn max. 2 huisdieren per plaats toegestaan. Het uitlaten dient te geschieden buiten de camping. Op diverse plaatsen op ons terrein vindt u dispensers met zakjes en een afvalbak. Huisdieren zijn niet toegelaten in de toiletgebouwen, in de speeltuin en bij of in het natuurbad!

Goed om te weten:

Om onze grasmat zo mooi mogelijk te houden is het niet toegestaan om plastic zeilen in uw voortent te leggen. Wij adviseren u om hiervoor doorgroeimatten te gebruiken.

 

Toekomstige wijzigingen met betrekking tot energiebesparing:

Wij zijn ons bewust van het feit dat de natuur en het milieu om ons heen voor ons als camping, maar ook voor u als recreant van groot belang zijn. Wij hebben er zeer lang over nagedacht en uiteindelijk besloten om de stap te zetten om te stoppen met het gratis aanbieden van elektriciteit.

Vanaf het seizoen 2021 stappen wij dus over naar betaald stroomverbruik.

Het nieuwe systeem is eerlijker, omdat iemand met bijvoorbeeld een simpel tentje niet zoveel hoeft te betalen als iemand met een grote luxe caravan. Er ontstaat dus een situatie waar de gebruiker betaalt.

Wij hopen ook dat het stroomverbruik omlaag gaat en de gasten bewuster met het gebruik van elektriciteit omgaan.