Menu
Online boeken

Camping bij Lochem

Wie op zoek is naar een camping bij Lochem wordt zeker enthousiast van onze camping, Camping de Waterjuffer. Wij zijn namelijk prachtig gelegen in de buurt van Lochem, vlakbij de IJssel en dichtbij steden als Zutphen en Deventer. Alleen al hierom is een vakantie op onze camping in Harfsen altijd de moeite waard. Maar onze camping en de omgeving hebben nog veel meer leuks te bieden.

Camping Lochem vlakbij Zutphen

Ontdek camping Lochem

Onze camping is gelegen in Harfsen. Dit is een klein dorpje in de Achterhoek en onderdeel van de gemeente Lochem. Harfsen ligt tussen Deventer en Zutphen in, aan de IJssel. En dit is meteen één van de redenen dat u absoluut op onze camping wilt verblijven. Want het IJsselgebied is prachtig! U kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Er is veel natuur, er zijn heel veel mooie routes en u kunt ook nog eens uitwijken naar de verschillende steden en dorpen die het gebied kent. En daar hoort Lochem natuurlijk bij!

Boek direct uw vakantie

Een bezoek aan Lochem: altijd iets te doen

Lochem is een mooie stad in de Achterhoek. En in Lochem is altijd wel iets te beleven. Bijvoorbeeld een bezoek aan één van de vele kastelen of landgoederen die Lochem rijk is. Een van die landgoederen is Landgoed Ampsen: een historisch landgoed met een geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1379. Het landgoed is een paradijs voor wandelaars! De 685 hectare land die bij het landgoed hoort bevat mooie stukken bosgebied, parken, natuurterreinen en verschillende bouwwerken. Het kasteel zelf is privé bezit, en daardoor niet toegankelijk voor bezoek. Maar een wandeling rondom dit prachtige paleis geeft al meer dan genoeg voldoening.

Naast kastelen en landgoederen, kunt u ook heerlijk uit eten in Lochem. Bent u een dagje naar Lochem tijdens uw vakantie? Pak dan zeker een van de gezellige terrasjes die de stad rijk is. Ook een bezoek aan de schouwburg van Lochem raden wij zeker aan.

 

Plezier op de camping

Ook op onze camping in Lochem hoeft u zich niet te vervelen. Er is namelijk een prachtig natuurbad met zandstrand op de camping. Lekker zwemmen op de warme zomerdagen kan dus gewoon op de camping. En kent u de brasserie al? Dit is het restaurant dat bij ons op de camping gelegen is. Heerlijk eten, gezelligheid en genieten staan hier hoog in het vaandel. Kom dus gerust langs tijdens uw verblijf op onze camping in Lochem.

Sfeerimpressie

Kom lekker kamperen

Wilt u zelf ontdekken hoe leuk het is op onze camping in Lochem? Boek dan nu een kampeerplaats. Kom lekker kamperen op Camping de Waterjuffer en beleef zelf de schoonheid van de Achterhoek, de IJsselstreek en de omgeving van Lochem. Wij hebben twee kampeerplaatsen waar u uit kunt kiezen: de standaard kampeerplaats en de iets luxere Comfortplaats. De laatstgenoemde is net wat groter en geeft toegang tot meer elektriciteit (16 ampère).

Camping Lochem

Huren op de camping

Ook kunt u bij ons twee typen accommodatie huren. Het chalet is geschikt voor 4 personen en biedt alle ruimte voor een aangename vakantie. Er is een badkamer aanwezig, twee slaapkamers, een woon-/ eetkamer en een ruim terras. Ideaal voor een heerlijke vakantie met het gezin!
Ook kunt u een Home Line Lodge huren. Deze is iets knusser dan het chalet, maar zeker niet minder aangenaam! 

Boek direct uw vakantie