Menu
Online boeken

Camper

Komt u met uw camper bij ons op vakantie? Geniet in alle rust van uw welverdiende vakantie op een van onze mooie camperplaatsen. Wij wensen u alvast een fijne vakantie!

Huisdieren

Uw huisdier is - mits aangelijnd - van harte welkom. Er zijn max. 2 huisdieren per plaats toegestaan. Het uitlaten dient te geschieden buiten de camping. Op diverse plaatsen op ons terrein vindt u dispensers met zakjes en een afvalbak. Huisdieren zijn niet toegelaten in de toiletgebouwen, in de speeltuin en bij of in het natuurbad!

Goed om te weten

Om onze grasmat zo mooi mogelijk te houden is het niet toegestaan om plastic zeilen in uw voortent te leggen. Wij adviseren u om hiervoor doorgroeimatten te gebruiken.

Douchen & Warm water

Het gebruik van douches en warm water is gratis. De douchetijd is wel beperkt (4,5 minuten). Na afloop stopt de douche vanzelf en is geblokkeerd voor een bepaalde tijdsperiode. Het gebruik van warm water bij de wastafels, was cabines en bij de afwas is onbeperkt.

Betaald stroomverbruik

Alle camperplaatsen zijn voorzien van een geijkte elektriciteitsmeter. De elektriciteitsmeter is gekoppeld aan uw reservering en u betaalt voor wat u gebruikt. Tijdens laagseizoen is op vertoon van een kortingskaart (Camping Card Achterhoek en ANWB CKE) een verbruik van 4 kWh per dag inbegrepen. Wij zijn ons bewust van het feit dat de natuur en het milieu om ons heen voor ons als camping, maar ook voor u als recreant van groot belang zijn en hopen dan ook dat onze gasten bewuster met het gebruik van elektriciteit omgaan.