Menu
Online boeken

Camper

Komt u met uw camper bij ons op vakantie? Geniet in alle rust van uw welverdiende vakantie op een van onze mooie camperplaatsen. Wij wensen u alvast een fijne vakantie!

Huisdieren

Uw huisdier is - mits aangelijnd - van harte welkom. Er zijn max. 2 huisdieren per plaats toegestaan. Het uitlaten dient te geschieden buiten de camping. Op diverse plaatsen op ons terrein vindt u dispensers met zakjes en een afvalbak. Huisdieren zijn niet toegelaten in de toiletgebouwen, in de speeltuin en bij of in het natuurbad!

Goed om te weten

Om onze grasmat zo mooi mogelijk te houden is het niet toegestaan om plastic zeilen in uw voortent te leggen. Wij adviseren u om hiervoor doorgroeimatten te gebruiken.

Elektra verbruik

Wij hebben in 2021 alle kampeer- en camperplaatsen voorzien van een geijkte elektriciteitsmeter en zijn gestopt met het gratis aanbieden van elektriciteit. Het nieuwe systeem is eerlijk, omdat wij geen vast tarief hanteren. De elektriciteitsmeter is gekoppeld aan uw reservering en u betaalt voor wat u gebruikt. Wij zijn ons bewust van het feit dat de natuur en het milieu om ons heen voor ons als camping, maar ook voor u als recreant van groot belang zijn en hopen dan ook dat onze gasten bewuster met het gebruik van elektriciteit omgaan.

Het gebruik van water, douches en de camper verzorgingsstation is gratis!