Menu
Online boeken

Wi-Fi en televisie

Even lekker surfen op het internet of die ene leuke foto delen met uw vrienden of familie?

Op onze toeristische kampeervelden kunt u GRATIS internetten via ons draadloos park-wifi. Omdat de internet lijn gedeeld wordt met anderen kan het internetten soms traag zijn. Het is dan ook niet bedoeld om televisie of films te kijken of andere zware toepassingen te doen (streamingdiensten zoals Netflix, Videoland of dergelijks zijn geblokkeerd).

De ontvangst op de hele camping is redelijk. Het is wel een beetje afhankelijk van uw eigen toestel en de sterkte van het wifi signaal of de verbinding makkelijk tot stand komt. 

Let op: Om uw mail goed te kunnen lezen kunt u het beste met webmail van uw eigen internet provider aan de slag. Bij de meeste providers staat ergens op de homepage iets als "webmail" of "netmail". Om daarmee te kunnen werken heeft u wel uw internet inlognaam en wachtwoord nodig. Die heeft u van uw provider gekregen. 

 

Televisie

Om televisie te kunnen kijken heeft u een eigen schotel of digitenne nodig. 

Uitzondering:

De kampeerplaatsen 302 t/m 305 beschikken over een aansluiting aan een vaste schotelantenne. Op de camperplaatsen 205 t/m 209 is er geen schotelontvangst. Op deze plaatsen heeft u Digitenne nodig.

Faciliteiten overzicht