Menu
Online boeken

Ouderenvakantie, tot in de puntjes geregeld

Op vakantie gaan is een moment waar iedereen naar uitkijkt. Heerlijk genieten van uw vrije tijd en ontspannen in een mooie omgeving. Helaas kan niet iedereen zomaar op vakantie. Voor ouderen bijvoorbeeld is het niet zo vanzelfsprekend. Er moet extra worden gelet op hun gemak en veiligheid. Camping de Waterjuffer zorgt ervoor dat voor ouderen vakantie ook weer vanzelfsprekend wordt. Op onze camping vindt u rust, gezelligheid, persoonlijke service en een prachtige omgeving.

Alle ingrediënten voor een Ouderenvakantie in eigen land.

Bij Camping de Waterjuffer zijn er een drietal accommodaties die geschikt zijn voor een ouderenvakantie. Alle drie zijn ze gelijkvloers en beschikken ze over een eigen douche en toilet. Onze Home Line Lodge is de perfecte accommodatie voor u! Het overdekte terras, een woon/eetruimte met open keuken, een aparte toilet en doucheruimte en een heerlijk tweepersoonsbed laten u het gevoel van thuis ervaren. Genieten in alle rust in een prachtige omgeving... dat doet u bij Camping de Waterjuffer.

ouderenvakantie  ouderenvakantie

Activiteiten voor ouderen

Dat u het op uw oude dag net wat rustiger aan doet is heel begrijpelijk maar natuurlijk wilt u ook lekker genieten en zo af en toe wat leuks doen.Gelukkig zijn er op onze camping, maar ook in de directe omgeving verschillende activiteiten voor ouderen te doen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan kasteel Ruurloo, dit kasteel staat bekend als een van de mooiste kastelen van Nederland, hier waant u zicht echt even in een andere tijd. Ook is het zeker de moeite waard om eens een bezoek te brengen aan De Haarbroekse Vijvertuin, in de tuin staan ruim 200 prachtige kunstwerken die allen een spreek uitbeelden. Als u even wilt bijkomen van alle indrukken kunt u genieten van een heerlijk kopje verse thee in de theeschenkerij. Ook op onze camping zijn activiteiten voor ouderen te vinden, zo kunt u een wandeling maken door de prachtige achterhoekse natuur of gezellig bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje in Brasserie de Waterjuffer.

Bekijk nu de beschikbaarheid.

 

Ouderenvakantie in de Achterhoek

Onze camping is gelegen in de Achterhoek met de Sallandse Heuvelrug, oude Hanzesteden en knusse dorpjes in de nabije omgeving. De omgeving van Harfsen is één van de meest populaire fietsgebieden van Nederland. Het landschap is prachtig en divers: van weides tot bos en van vlak tot glooiend. Of gaat u toch liever wandelen? Alle wandelingen leiden u langs prachtige natuur, cultuur en historische monumenten. Wandel door de smalle straatjes van middeleeuwse stadjes waar u nog steeds de historie kunt voelen. Geniet van eindeloze wandelingen of lange fietstochten in een schilderachtige omgeving.

Ontzorgt op de ouderenvakantie

Op de ouderenvakantie ontzorgen de accommodatie en de faciliteiten u. De faciliteiten dragen bij aan het gemak en comfort.

  • Brasserie met heerlijk 3-gangenmenu. Open tijdens lunch en diner.
  • Supermarkt
  • Wasserette
  • Fietsverhuur
  • Natuurbad

Beschikbaarheid van de ouderenvakantie