Menu
Online boeken

Praktische informatie

Voorafgaand aan uw bezoek op onze camping willen wij u attenderen op een aantal campingregels. Deze zijn opgesteld om uw en andermans verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 

 

Algemene informatie

  • Bij reserveringen van 3 nachten of minder, krijgt u plekgarantie, maar geen vaste voorkeursplekgarantie.

  • Partytenten en windschermen zijn niet toegestaan.

  • Een 2-persoons bijzettentje (alleen voor gezinsleden) mag in overleg neergezet worden.

  • Wij onderhouden alle grasvelden op de camping, maar kunnen rondom uw kampeermiddel helaas geen gras maaien. U kunt hiervoor zelf gebruik maken van onze handmaaier.

Aankomst & Vertrek

U kunt vanaf 13.00 uur terecht op uw plaats. Bij aankomst dient u zich te melden bij de receptie. Hier ontvangt u informatie en de wifi code. Het is raadzaam om voor aankomst het kenteken van uw auto aan ons door te geven. Dit hebben wij nodig voor de toegangscontrole bij de slagboom.

Op de dag van vertrek moet uw plaats voor 12.00 uur weer schoon en vrij zijn. Neem tijdig contact op met de receptie, als u uw verblijf wilt verlengen met een halve dag of meerdere dagen.

Betalingen zijn contant of met bankpas mogelijk. Wij accepteren geen creditkaart.

Tenttapijt

Dichte plastic grondzeilen zijn op onze camping niet toegestaan. Onder dicht plastic stikt het gras en sterft het af. Niet erg voor u, maar wel voor degenen die na u komen. Wel toegestaan zijn de zogenaamde doorgroeimatten; rubberen matten met zichtbaar kleine gaatjes erin, deze zijn in elke kampeerwinkel in diverse kleuren verkrijgbaar. Het gras kan hier doorheen groeien en stikt niet.

Ook zogenaamd ECO-zeil is niet toegestaan, dit zeil is alleen luchtdoorlatend. ECO - zeil is vaak zwart en ziet eruit als worteldoek, maar net als bij dicht plastic kan hierdoor geen gras groeien.

Kortom, alleen toegestaan zijn enkelvoudige (geen dubbele) matten waar het gras doorheen kan groeien. Hierop wordt gecontroleerd. Indien u gebruik maakt van pallets kunt u elke soort mat gebruiken, echter geen plastic of grondzeil.

Kamperen met een tent met een vast grondzeil is geen probleem, er mag echter geen extra plastic of dicht grondzeil gebruikt worden op plaatsen waar geen vast grondzeil aanwezig is.

Afval

Op onze camping hebben wij een verzamelpunt voor afval. Glas, papier en huisvuilzakken kunnen netjes worden gescheiden in de diverse daarvoor bestemde containers. Het is niet toegestaan om ander afval, bijvoorbeeld kapotte stoelen, tafels of ander grof afval in deze containers te werpen. U dient dit mee te nemen naar huis en aan te bieden bij uw plaatselijke milieustraat.

Auto & Verkeer & Bezoek

Per gehuurde plaats mag er 1 auto op het terrein staan. Voor de rust verzoeken wij u het auto zo min mogelijk te gebruiken. Voor de veiligheid van alle campinggasten vragen wij u bovendien niet sneller dan 5 km/u op de gehele camping te rijden. Voertuigen van bezoekers zijn op de camping niet toegestaan. Op ons gehele terrein gelden de verkeersregels volgens de openbare weg.

Uw bezoek dient zich aan te melden (of door u aangemeld te worden) bij de receptie en het geldende bezoekerstarief te betalen. Bezoekers dienen hun voertuig op de parkeerplaats te parkeren. Voertuigen van bezoekers worden niet toegelaten op de camping. Als uw bezoek blijft slapen, dient u dit voortijdig bij ons te melden i.v.m. het nachtregister. Logees betalen het geldende overnachtingstarief.

Honden

Ook uw hond is van harte welkom op de Waterjuffer. Om onze camping voor zowel de hondenvrienden als degenen die niet van honden houden (of er zelfs bang voor zijn) leuk te houden, vragen wij de hondenbezitters wel het volgende:

  • uw hond dient te allen tijde aangelijnd te zijn op de camping.
  • uw hond dient zowel zijn grote als kleine behoefte buiten de camping en het erf te doen. Op diverse plaatsen op ons terrein vindt u dispensers met zakjes en een afvalbak.
  • uw hond dient "op de achtergrond" aanwezig te zijn, dus geen lange lijnen en (overmatig) blaffen. Balspelletjes zijn toegestaan op het sportveld.
  • huisdieren zijn ten strengste verboden in de toiletgebouwen, in de speeltuin en bij of in het zwembad.
  • er zijn maximaal 2 honden toegestaan per plaats. 

 

Barbecueën & open vuur

Barbecueën en open vuur is toegestaan (LET OP BRANDGEVAAR!!)

Zorg er wel altijd voor dat u een emmer water bij de hand heeft voor eventuele problemen. Voorkom brand- en schroeiplekken en beperk de rookoverlast voor uw buren. Kolen dient men af te laten koelen en in een huisvuilzak in de container te werpen. Camping de Waterjuffer is niet aansprakelijk voor eventuele schades.