Menu
Online boeken

Prachtig gelegen camping in de Achterhoek

Even weg. Even gewoon rust. Even helemaal niets… Even naar Camping de Waterjuffer. Dat gevoel van rust, ruimte en volledige ontspanning op een camping in de Achterhoek die daartoe uitnodigt. Onze camping ligt in Harfsen op de grens van Gelderland en Overijssel. In minder dan 20 minuten bent u in Hanzestad Zutphen. Deventer is te bereiken in 20 minuten met de auto. De steden en dorpjes, de Sallandse Heuvelrug en het Achterhoekse coulisselandschap bieden een prachtige en gevarieerde omgeving en nodigen uit voor een bezoek.

U hoeft niet stil te zitten

Niet alleen de omgeving is het bezoeken waard, ook op de camping komt u tijd tekort om alles te doen. De sportliefhebber kan naar hartenlust voetballen, volleyballen, badmintonnen, jeu de boules spelen en nog veel meer.

Camping met zwemvijver

Houdt u liever van een rustige vakantie? Bemachtig dan op een zonnige dag een plekje op het zandstrand van ons natuurbad. Op onze camping met zwemvijver bent u verzekerd van verkoeling op warme dagen en een unieke verbinding met de natuur. Tijdens de zomermaanden organiseren wij diverse activiteiten.

 Camping Achterhoek, kamperen in Gelderland Camping Achterhoek

Kamperen op de camping in de Achterhoek

Als u gaat kamperen, dan heeft u het liefste een ruime plek met de nodige privacy. Een eigen plekje waar u op uw gemak bent en kunt ontspannen. Op onze natuurcamping in de Achterhoek kunt u kiezen uit een kampeerplaats, een comfortplaats of een camperplaats. Onze kampeerplaatsen zijn minimaal 120m2 groot, hebben een eigen stroomaansluiting van minimaal 10 Ampère en beschikken over een watertappunt. Met de comfortplaatsen krijgt u vanzelfsprekend meer ruimte en luxe dan op de andere plaatsen.

Heeft u een campingcard?

Bij onze rustige camping de Waterjuffer kunt u gebruik maken van de volgende camping kaarten.

  • Camping Card ACSI
  • Camping Card Achterhoek
  • Camping Key Europe
  • ADAC Camping Card
  • NKC / Camping Card International

Heeft u één van deze kampeerkaarten? Vink dan tijdens het boeken de betreffende camping card aan en ontvang voordeel!

Kamperen in Gelderland

Kamperen in Gelderland is Nederland op z'n mooist ontdekken en ontzettend veelzijdig. De provincie Gelderland beschikt over prachtige natuurgebieden, bossen en pittoreske dorpjes. Ideaal voor een mooie fiets- of wandeltocht. Maar ook voor mensen die liever een mooie stad bezoeken voor een hapje of een drankje op het terras heeft de provincie van alles te bieden.  Kamperen in het prachtige Gelderland doet u natuurlijk op camping de Waterjuffer, de ideale uitvalsbasis voor allerlei soorten uitstapjes in de provincie Gelderland.

Camping Achterhoek; kamperen in Gelderland 

Ouderenvakantie

Veel senioren zijn vandaag de dag nog ontzettend actief. Veel 65 plussers gaan nog op regelmatige basis er op uit om lekker te fietsen, wandelen of winkelen. Ook van tijd tot tijd even lekker weg in eigen land is iets wat veel senioren goed kunnen waarderen. Het is dan wel zo fijn dat u kunt verblijven op een plek waar net even extra rekening wordt gehouden met senioren. Camping de Waterjuffer in Harfsen is de perfecte plek voor een seniorenvakantie in Nederland.

Voor onze gasten die wat slechter te been zijn of die de leeftijd hebben bereikt waarop alles net wat lastiger gaat hebben wij een drietal accommodaties die uitermate geschikt zijn voor een ouderenvakantie. Deze accommodaties zijn gelijkvloers en beschikken over eigen facilitaire voorzieningen. Daarnaast beschikken deze accommodaties over een open keuken en zijn ze makkelijk toegangkelijk.

Hebt u behoefte aan wat meer comfort tijdens uw vakantie? Boek dan uw seniorenvakantie of ouderenvakantie in bijvoorbeeld onze Home Line Lodge.

 Camping Achterhoek; kamperen in GelderlandCamping Achterhoek; kamperen in Gelderland

Seniorenvakantie in de Achterhoek

Veel senioren vinden de Achterhoek een fantastische plek om vakantie te vieren. Dit is heel begrijpelijk want de Achterhoek is een prachtige streek! Zo vindt u er onder andere leuke dorpjes en steden, mooie wandelroutes en prachtige lange fietsroutes. Camping de Waterjuffer in Harfsen ligt midden in deze prachtige streek en is de ideale locatie voor uw seniorenvakantie in de Achterhoek. 

Camping Achterhoek voor senioren; kamperen in Gelderland Camping in de Achterhoek; kamperen in Gelderland

Lekker uiteten tijdens uw vakantie in de Achterhoek

Bij camping de Waterjuffer vindt u Brasserie De Waterjuffer. Hier kunt u genieten van een lekker hapje of drankje tijdens uw vakantie. 's Middags geniet u in 't Proathuus van heerlijke belegde broodjes met een lekker kopje koffie of thee en 's avonds kunt u aanschuiven om te genieten van een compleet 3 gangen menu. In restaurant 't Proathuus wordt uitsluitend gewerkt met verse producten en wanneer u een allergie of dieetwensen heeft kunnen we daar altijd rekening meehouden.