Menu
Online boeken

Prachtig gelegen camping in de Achterhoek

Even weg. Even gewoon rust. Even helemaal niets… Even naar Camping de Waterjuffer. Dat gevoel van rust, ruimte en volledige ontspanning op een camping in de Achterhoek die daartoe uitnodigt. Onze camping ligt in Harfsen op de grens van Gelderland en Overijssel. In minder dan 20 minuten bent u in Hanzestad Zutphen. Deventer is te bereiken in 20 minuten met de auto. De steden en dorpjes, de Sallandse Heuvelrug en het Achterhoekse coulisselandschap bieden een prachtige en gevarieerde omgeving en nodigen uit voor een bezoek.

U hoeft niet stil te zitten

Niet alleen de omgeving is het bezoeken waard, ook op de camping komt u tijd tekort. De sportliefhebber kan naar hartelus voetballen, volleyballen, badmintonnen, jeu de boules spelen en nog veel meer. Houdt u liever van een rustige vakantie? Bemachtig dan op een zonnige dag een plekje op het zandstrand van ons natuurbad. Tijdens de zomermaanden organiseren wij diverse activiteiten.

's Avonds gaat u voor een heerlijk 3-gangen diner naar restaurant 't Proathuus.  Heeft u liever een snelle hap? Dan kunt u terecht bij onze snackbar.

camping in de achterhoek camping in de achterhoek

Kamperen op de camping in de Achterhoek

Als u gaat kamperen, dan heeft u het liefste een ruime plek met de nodige privacy. Een eigen plekje waar u op uw gemak bent en kunt ontspannen. Op onze natuurcamping in de Achterhoek kunt u kiezen uit een kampeerplaats, een comfortplaats of een camperplaats. Onze kampeerplaatsen zijn minimaal 120m2 groot, hebben een eigen stroomaansluiting van minimaal 10 Ampère en beschikken over een watertappunt. Met de comfortplaatsen krijgt u vanzelfsprekend iets meer ruimte en luxe.

Heeft u een campingcard?

Bij onze rustige camping de Waterjuffer kunt u gebruik maken van de volgende camping kaarten.

  • Camping Card ACSI
  • Camping Card Achterhoek
  • Camping Key Europe
  • ADAC Camping Card
  • NKC / Camping Card International

Heeft u één van deze kampeerkaarten? Vink dan tijdens het boeken de betreffende camping card aan en ontvang het voordeel!

Kamperen in Gelderland.

Kamperen in Gelderland is Nederland op z'n mooist en ontzzettend veelzijdig. De provincie Gelderland beschikt over prachtige natuurgebeiden, bossen en pitoreske dorpjes. Ideaal voor een mooie fiets- of wandeltocht. Maar ook voor mensen die liever een mooie stad bezoeken voor een hapje of een drankje op het terras heeft de provincie van alles te bieden.  Kamperen in gelderland doet u natuurlijk op camping de Waterjuffer, de ideale uitvalsbasis voor allerlei soorten uitstapjes in de provincie Gelderland.

kamperen in Gelderlandouderenvakantie

Ouderenvakantie.

Veel senioren zijn vandaag de dag nog ontzettend actief. Veel 65 plussers gaan nog op regelmatige basis er op uit om lekker te fietsen, wandelen of winkelen. Ook van tijd tot tijd even lekker weg in eigen land is iets wat veel senioren goed kunnen waarderen. Het is dan wel zo fijn dat u kunt verblijven op een plek waar net even extra rekening wordt gehouden met senioren. Camping de Waterjuffer in Harfsen is de perfecte plek voor een seniorenvakantie in Nederland.

Voor onze gasten die wat slechter te been zijn of die de leeftijd hebben bereikt waarop alles net wat lastiger gaat. hebben wij een drietal accomodatie die uitermate geschikt zijn voor een ouderenvakantie. Deze accommodaties zijn gelijksvloers en beschikken over eigen facilitaire voorzieningen. daarnaast beschikken deze accomodaties over een open keuken en zijn ze makkelijk toegangbaar.

Heeft u behoefte aan wat meer comfort tijdens uw vakantie? Boek dan uw seniorenvakantie of ouderenvakantie in bijvoorbeeld onze Home Line Lodge.

camping achterhoek