Menu
Online boeken

Kamperen in Gelderland met ruimte en gezelligheid

Kamperen geeft een gevoel van vrijheid. Zonder al te veel luxe vakantie vieren zorgt ervoor dat u kunt gaan en staan waar u wilt. Maar zorgt ook voor veel gezelligheid. Ook kinderen vinden het heerlijk om in een aparte tent te slapen. Even weg van de ouders in hun eigen plekje. Op Camping de Waterjuffer kunt u prachtig kamperen in Gelderland. Middenin de Achterhoek is een afwisseling van mooie natuurgebieden. Op de grens van Gelderland en Overijssel bent u in een mum van tijd in uitgestrekte natuurgebieden, dichtbij eeuwenoude Hanzesteden en vlakbij knusse dorpjes.

In het groen kamperen in Gelderland

Omgeven door de Achterhoek kan het ook niet anders. Onze kampeerplaatsen zijn ruim opgezet, omgeven door groen en natuur, maar ook voorzien van de nodige voorzieningen. Elke kampeerplaats beschikt over een stroomaansluiting een een watertappunt. En uiteraard kunt u gratis gebruik maken van het sanitairgebouw.

Let op: Om onze grasmat zo mooi mogelijk te houden is het niet toegestaan om plastic zeilen in uw voortent te leggen. Wij adviseren u om hiervoor doorgroeimatten te gebruiken.

Beschikbaar en prijzen kamperen

kamperen Gelderland kamperen Gelderland

Langere tijd kamperen in de Achterhoek

Bent u een fervent kampeerder? Dan kunt u bij ons een seizoenplaats boeken. Seizoenplaatsen lopen van 30 maart - 30 september, zijn toegestaan voor 2 personen, een kampeermiddel, een auto, bijzettentje, gebruik van water en douches en een stroomaansluiting.