Menu
Online boeken

Faciliteiten

Eten & Drinken

Heeft u even geen zin om te koken of wilt u gezellig een drankje doen? Dan bent u bij Brasserie & Snackbar de Waterjuffer aan het juiste adres.

Meer informatie

Wi-Fi en televisie

Even lekker surfen op het internet of die ene leuke foto delen met uw vrienden of familie? Wij beschikken over een draadloos Wifi netwerk waar u gebruik van kunt maken.

Meer informatie

Supermarkt & meer

De supermarkt "Spar" is er dichtbij. Op 750 m afstand van de camping vindt u hier een ruim assortiment van versproducten.

Op 150 m afstand van de Camping bevindt zich een bushalte richting Lochem en Deventer.

Meer informatie

Natuurbad met zandstrand

Vergeet vooral uw zwemkleding niet mee te nemen op vakantie, want op het park kunt u heerlijk genieten op het zandstrand aan het natuurbad. Even lekker ontspannen!

Meer informatie

Wasserette

Een wasserette is misschien niet het eerste waar u aan denkt tijdens uw vakantie. Maar soms ontkomt u er niet aan om even snel een wasje te draaien.

Meer informatie

Jeu de Boules & Tafeltennis

Op ons terrein zijn twee jeu de boules banen en twee tafeltennistafels aanwezig. De jeu de boules banen vindtu op het comfortveld en in de buurt van het tafeltennis. Jeu de boules ballen evenals tafeltennisbadjes/- ballen zijn gratis te lenen bij de receptie.