Menu
Online boeken

Faciliteiten

Eten & Drinken

Heeft u even geen zin om te koken of wilt u gezellig een drankje doen? Dan bent u bij Brasserie & Snackbar de Waterjuffer aan het juiste adres.

Meer informatie

Wi-Fi en televisie

Even lekker surfen op het internet of die ene leuke foto delen met uw vrienden of familie? Wij beschikken over een draadloos Wifi netwerk waar u gebruik van kunt maken.

Meer informatie

Supermarkt & meer

De supermarkt SPAR bevindt zich op 700 m afstand van de camping. Hier vindt u een ruim assortiment versproducten en een compleet assortiment kruidenierswaren. Brood en banket komt van de warme bakker uit de buurt: Bakkerij Kuiper. Verder kunt u bij de SPAR terecht voor al uw postzaken.

Campinggaz kunt u kopen bij Berkenbosch in Eefde, Holiday Sport in Lochem of bij de Welkoop in Laren. Bij de Welkoop zijn ook gasflessen van Primagaz verkrijgbaar.

De dichtbijzijnste vulstation voor gasflessen is bij Bouwmarkt de Tolbrug in Toldijk (25 km vanaf de Camping).

Op 150 meter van de camping stopt de bus die u richting Lochem en Deventer brengt. Voor meer informatie hierover helpen wij u bij de receptie graag verder.

Natuurbad met zandstrand

Camping de Waterjuffer dankt haar naam aan het waterrijke terrein. Veel natuurlijk grondwater, waarbij er een bijzonder natuurbad tot stand is gekomen. Dus...vergeet vooral uw zwemkleding niet mee te nemen op vakantie. Een zonneweide en zandstrandje zorgt al snel voor heel veel plezier. Even lekker ontspannen! Een schepje, een emmer... Er worden de mooiste zandkastelen gebouwd! 

Wasserette

Een wasserette is misschien niet het eerste waar u aan denkt tijdens uw vakantie. Maar soms ontkomt u er niet aan om even snel een wasje te draaien.

Meer informatie

Jeu de Boules & Tafeltennis

Op ons terrein zijn drie jeu de boules banen en twee tafeltennistafels aanwezig. De jeu de boules banen vindtu op het comfortveld, op het veld van sanitair gebouw D3 en in de buurt van het tafeltennis. Jeu de boules ballen evenals tafeltennisbadjes/- ballen zijn gratis te lenen bij de receptie.