Menu
Online boeken

Spelen

De Kleine Carroussel Laren (Gld.)

Beleefboerderij De kleine Carrousel is een heerlijke plek om te struinen in de buitenlucht! Overal rondom de boerderij vind je speeltoestellen en speelplekken. Verder vind je op de grote speelweide onder andere een klimtractor en springkussen.

Spelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst

In het speelparadijs en pannenkoekenhuis in Voorst sla je twee vliegen in één klap: het is leuk en lekker. Met botsauto's, een zweefmolen, een draaimolen en een funplanet kunnen de kinderen eerst spelen en dan eten. Het paradijs is zowel binnen als buiten.

Adventure Eefde - Karten, klimmen en klettersteigen

Adventure Eefde is dé plek waar iedere outdoor en snelheid liefhebber zijn hart kan ophalen. In het indoor- en outdoorpark kan je karten, klimmen en klettersteigen.

Erve Brooks Gelselaar 

Heerlijk genieten in de natuur...ervaar het boerenleven. Erve Brooks is de ideale plek voor allerlei soorten activiteiten. Hier ben je op het juiste adres om samen te beleven, zien, doen en te ervaren. Een hele dag vermaak en beleving voor jong en oud!

Speelboerderij De Flierefluiter Raalte

Er is van alles te doen voor kinderen in de leeftijd van 2-12 jaar en hun ouders, opa en oma. Speel in de buitenspeeltuin, waterspeeltuin, kinderboerderij of binnenspeeltuin.