Menu
Online boeken

Zwemmen en ontspannen

Even heerlijk zwemmen, ontspannen of wilt u er met (klein)kinderen opuit? In de omgeving vindt u diverse zwembaden. Zo is er voor de warmere dagen het openluchtzwembad "de Berkel" in Almen. Hier kunt u ook kanoën of waterfietsen. Ook de openluchtzwembaden "de Boskoele" in Gorssel en het "Leussinkbad" in Laren (GLD) vindt u in de nabije omgeving.

Is het slecht weer? Geen probleem. In Deventer kunt u heerlijk zwemmen in zwemparadijs de Scheg. Met 3 verschillende glijbanen en een speciaal peuter- en kleuter zwembad hoeven u en uw (klein)kinderen zich geen moment te vervelen. Of kom helemaal tot uw welverdiende rust en geniet van verschillende sauna's en bubbelbaden in het Badhuis.

Ook in het zwembad "de Beemd" in Lochem kunt u een dagje heerlijk ontspannen! Hier kunt u zwemmen, maar ook relaxen in het warme recreatiebad met massage stralen en whirlpool. Of u probeert de draaikolk en de 35 meter lange glijbaan voor optimaal zwemplezier. Bij mooi weer kunt u lekker zonnen op de zonneweide en een verfrissende duik nemen.

Of geniet bij één van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland... Thermen Bussloo!