Menu
Online boeken

De leukste ACSI camping van Gelderland

Ha voordeelpakker! Wist u dat u in het laagseizoen ontzettend voordelig kan kamperen als u in het bezit bent van een ACSI kaart? U krijgt bij het boeken tot wel 60% korting op onze ASCI camping in Gelderland. Wat wil u nog meer?! Zo houdt u meer geld over voor leuke uitjes in onze veelzijdige omgeving. 

Ouderenvakantie boeken in laagseizoen

Rustige ACSI camping

Tijdens uw zoektocht naar 'ACSI kleine campings Gelderland' stuitte u niet voor niets op onze camping in de Achterhoek. U bent namelijk op zoek naar een kleine camping voor rust. Rust staat bij ons hoog in het vaandel; wij zijn er voor iedereen die ruimte, kleinschalige velden en een groene parkachtige omgeving waardeert. Voor rustzoekers en senioren is het echt genieten en tot jezelf komen op onze ACSI camping. Ook in de zomervakantie is het rustig kamperen op camping De Waterjuffer! Bij ons is het namelijk in juli en augustus (dus ook tijdens de bouwvak) heerlijk rustig. Wij zijn nagenoeg een kinderloze camping zonder en hebben hierom ook geen kindervermaak.

Niets ontbreekt op onze ruime kampeerplaatsen

Met een ACSI kortingskaart kiest u een kampeerplaats naar wens uit op onze camping voor volwassenen. Aangezien alle kampeerplekken erg ruim zijn geniet u ook van veel zon! Dat is pas lekker wakker worden in de ochtend voor uw tent, caravan of camper. Op het gehele campingterrein is draadloos internet (Wifi) beschikbaar, waardoor u uw familie en vrienden goed op de hoogte kan houden van uw kampeervakantie in de Achterhoek.

Heeft u een eigen tent, caravan of vouwwagen? Dan reserveert u online een standaard ruime kampeerplaats of eentje met nóg meer comfort in vierkante meters en stroom ampere. Voor iedereen die graag met zijn camper naar onze ACSI camping komt hebben we aparte camperplaatsen. Ook hier is het heerlijk in ruimte en rust vakantie vieren!

Kampeerplaats

 • Minimaal 120 m² 
 • Eigen stroomaansluiting met 10 ampere stroom
 • 1 watertappunt per 2 plaatsen
 • Nette sanitaire voorzieningen (gratis douches)

Comfortplaats 

 • Minimaal 150 m²
 • eigen stroomaansluiting met 16 ampere stroom
 • 1 watertappunt per 2 plaatsen en vuilwaterafvoer 
 • Nette sanitaire voorzieningen (gratis douches)

Camperplaats

 • Oppervlakte van 120 m²
 • U staat op gras
 • Waterkraan in directe omgeving
 • Eigen stroomaansluiting van 10 ampere

Kamperen        Verhuur     
  
Seizoenplaats     Jaarplaats

Acsi camping

Met ingang van 1 april 2021 zijn wij overgestapt naar betaald stroomverbruik. Wij hebben alle kampeer- en camperplaatsen voorzien van een geijkte elektriciteitsmeter. Deze is gekoppeld aan uw reservering / verblijfsperiode. Het nieuwe systeem is eerlijker, omdat iemand met bijvoorbeeld een simpel tentje niet zoveel hoeft te betalen als iemand met een grote luxe caravan. Wij hopen ook dat onze gasten bewuster met het gebruik van elektriciteit omgaan. 

Tijdens laagseizoen is op vertoon van uw ACSI kortingskaart een verbruik van 4 kWh per dag inbegrepen.

Omgeving

Onze camping is gelegen in de groene Achterhoek! Maar dat is niet alles, want ook de Sallandse Heuvelrug, oude Hanzesteden en knusse dorpjes liggen in de nabije omgeving. Fietsliefhebbers zullen gaan houden van Harfsen; één van de meest populaire fietsgebieden van Nederland! Hier is het landschap is indrukweekend mooi en zeer divers. U vindt hier weides en bos met zowel vlakke als heuvelachtige stukken. Ook wandelen kan u op en top doen in de omgeving van onze ACSI camping. Alle bekende wandelroutes leiden u langs prachtige natuur, cultuur en historische monumenten. Ga terug in de tijd door de smalle straatjes van Middeleeuwse stadjes, zoals Zuthpen en Deventer, te bewandelen. Boek met uw ACSI kaart een kampeervakantie en geniet van eindeloze wandelingen en lange fietstochten in Gelderland en de Achterhoek.

Campingcards

Wij zijn niet alleen een ACSI camping, maar ook een camping die samenwerkt met andere kortingskaarten. Bent u dit aan het lezen terwijl u helemaal geen ACSI kaart hebt, maar wel één van de onderstaande vier kaarten? Ook dan boekt u natuurlijk gewoon een voordelige kampeervakantie bij ons. 

 • Camping Card Achterhoek
 • Camping Key Europe
 • ADAC Camping Card
 • NKC / Camping Card International


Heeft u één van de deelnemende kampeerkaarten? Vink dan tijdens het boeken uw soort eigen campingcard aan en zie direct hoeveel voordeel u krijgt!

Rustig kamperen was nog nooit zo voordelig!