Menu
Online boeken

Eten & Drinken

In ons restaurant is het heerlijk vertoeven voor een lunch of het diner na een lange en prachtige fiets-of wandeltocht. U kunt genieten van een uitgebreide kaart met heerlijke lunch– of dinergerechten.

Over smaak valt te twisten, maar wij garanderen u dat we voor ieder wat wils hebben.

Zelfs voor onze allerkleinsten hebben we een gepaste kaart met heerlijke gerechtjes.

Wat is er nu heerlijker dan lekker te ontspannen en genieten op het grote terras onder het genot van een heerlijk speciaalbiertje, zoals een Cornet of een dorstlessende Swinckels.

En ook voor de wijnliefhebber hebben we een uitgebreid assortiment aan heerlijke wijnen voor zowel op het terras als bijpassend aan onze gerechten.

Of proef eens één van onze heerlijke koffie-varianten, elk kopje vers gemalen! U kunt heerlijk genieten van de rust en de ruimte terwijl de kinderen lekker spelen in de speeltuin.

Kom en geniet van de sfeer en al het goede dat wij voor u “in huus” hebben.

Faciliteiten overzicht

Brasserie de Waterjuffer

De brasserie is een plek waar je je onmiddellijk thuis voelt en heerlijk kunt eten! Kom en geniet van de sfeer en al het goede dat wij voor u “in huus” hebben. Het is hier heerlijk vertoeven voor een lunch of het diner na een lange en prachtige fiets- of wandeltocht.

Bovendien is de brasserie tijdens de herfst- en wintermaanden de ideale locatie voor uw feest en biedt onderkomen tot maimaal 80 personen in een gezellige sfeer.

Bezoek website

Snackbar

De snackbar biedt u frites, snacks, specialiteiten uit eigen keuken en verpakt ijs.

Een overdekt terras zorgt ervoor dat u direct ter plaatse kunt genieten van uw snack.

 

 

Meer informatie