Menu
Online boeken

Ouderenvakantie in de Achterhoek

Camping de Waterjuffer in het kort:

 Hoor de vogels fluiten, heerlijk die rust!

 Lekker genieten in de Brasserie

Ga er op uit met de fiets en verken de Achterhoek.

 Kies voor de home line lodge en geniet van extra luxe!

 Gunstig gelegen voor een leuk uitstapje naar Lochem of naar Deventer. 


 Tip van een vaste gast:

"Ga vooral eens lunchen of dineren in de brasserie  Heerlijk!"


Vakantie voor ouderen

Lekker een eindje wandelen door de natuur, een ontspannen fietstocht maken of gewoon lekker met een krantje en een kopje koffie van het lekkere weer genieten. Tijdens uw vakantie bij camping de Waterjuffer bepaalt u zelf wat u doet. Niets hoeft, alles mag! U heeft uw hele leven hard gewerkt en nu is het tijd voor ontspanning.

Veel ouderen kiezen er voor om op vakantie te gaan in Nederland en dat is niet voor niets. Nederland kent tal van prachtige gebieden waar u heerlijk kan ontspannen. Daarvan is de Achterhoek  bij veel ouderen een geliefde bestemming om hun vakantie door te brengen. Veel ouderen komen naar de Achterhoek  vanwege de prachtige natuur en de rust maar natuurlijk ook voor de gezellige dorpjes en de cultuur en historie van deze provincie. Ook voor uw vakantie in 2024 hoeft u zich niet te vervelen in deze omgeving.

Nu Boeken

Ouderenvakantie bij camping de Waterjuffer.

Veel ouderen denken dat kamperen niet meer mogelijk is wanneer u wat ouder bent. Niets is echter minder waar. Bij camping de Waterjuffer hebben we er alles aan gedaan om ouderen een zo comfortabel mogelijke vakantie aan te kunnen bieden. Bij ons ervaart u de charme van kamperen in Gelderland, alleen met net wat meer comfort en luxe. Zo geniet u op onze speciale vakantieaccommodaties voor ouderen onder andere van:

 Eigen douche en toilet

✓ Overdekt terras

✓ Comfortabele tweepersoons bedden

✓ Een Rustige plek van de camping

 

Daarnaast vindt u bij ons op de camping onder andere de volgende services en diensten:

✓ Ambachtelijk restaurant voor lunch of diner

✓ Supermarkt voor de dagelijkse boodschapjes

✓ Wasserette

✓ Fietsverhuur

✓ Heerlijk natuurbad

Twijfel niet en boek vandaag nog uw vakantie voor 2024!

Prijzen & beschikbaarheid

 

 

 

Bezoek de prachtige Hanzesteden

Vanaf onze camping is het maar kort rijden naar Zutphen en Deventer. Deze Hanzesteden waren vroeger (in de 14e en 15e eeuw) heel belangrijk voor de handel. Dit heeft in die tijd veel rijkdom met zich meegebracht waarvan het bewijs nu nog goed te zien is. Beide steden hebben een prachtige oude binnenstad met nog veel oude bouwwerken. Ook kun je in deze steden lekker winkelen, musea bezoeken of genieten op een terrasje. En dat is natuurlijk onmisbaar tijdens uw vakantie 2024.

ouderenvakantie in de achterhoek

ouderenvakantie in de achterhoek 

Waar andere mensen naar zochten: 

🛈 Is camping de Waterjuffer geschikt voor ouderen?
Jazeker, camping de Waterjuffer heeft zelfs 3 speciaal ingerichte accommodaties voor senioren. Bekijk hier de vakantiewoningen voor ouderen.

🛈 Zijn er activiteiten in de Achterhoek voor ouderen?

Ja, in de Achterhoek zijn tal van mogelijkheden voor een dagje uit met- of zonder (klein) kinderen. Bekijk ze hier.

🛈 Komen er veel ouderen naar camping de Waterjuffer?
Op camping de Waterjuffer komen mensen van alle leeftijden hun vakantie vieren, voor ouderen hebben we een aantal accommodatie en camping plekken die extra rustig zijn gelegen.

"Mooie nette en rustige camping wij zijn hier een week geweest publiek gemiddeld 50+ en vriendelijk honden zijn welkom en voor jonge kinderen is er een schommel,zandbak ed. De eigenaren zijn vriendelijk en gezellig . Het is een mooie locatie voor uitstapjes per fiets, wandelen of auto er is zat te zien en doen in de mooie omgeving. Ook de brasserie is een bezoek waard lekker eten voor een eerlijke prijs. Wij gaan hier gegarandeerd nog een keer terug."