Menu
Online boeken

Praktische informatie kamperen

Voorafgaand aan uw bezoek op onze camping hebben wij voor u een aantal praktische informatie samengesteld. Deze zijn bedoeld, om uw en andermans verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Algemene Informatie

  1. Op alle tarieven en reserveringen zijn de voorwaarden van de RECRON van toepassing.Wij berekenen geen reserverings - of voorkeurboekingskosten.
  2. Bij een verblijf van 5 nachten of minder, krijgt u plekgarantie, maar geen vaste voorkeursplekgarantie. Dit m.b.t. een efficiënte verdeling van plaatsen.
  3. Wij hanteren een vaste opstelling op de plaats voor de caravans. Het kampeermiddel dient met de rugzijde naar de groenstrook (met het achterste wiel) op de tegel te worden geplaatst.
  4. Partytenten en windschermen zijn niet toegestaan.
  5. Wij onderhouden alle grasvelden op de camping, maar kunnen rondom uw kampeermiddel helaas geen gras maaien. U kunt hiervoor zelf gebruik maken van onze handmaaier.

 

Aankomst & Vertrek

U kunt vanaf 13.00 uur terecht op uw plaats. Bij aankomst dient u zich te melden bij de receptie. Hier ontvangt u een informatieboekje en de Wifi – code. Het is raadzaam om voor aankomst het kenteken van uw auto aan ons door te geven. Dit hebben wij nodig voor de toegangscontrole bij de slagboom.

Let op: Aankomst is mogelijk tot uiterlijk 21.00 uur.

Op de dag van vertrek moet uw plekje voor 12.00 uur weer schoon en vrij zijn. Neem tijdig contact op met de receptie, als u uw verblijf wilt verlengen. Voor laat vertrek (verblijf tot 20.00 uur) berekenen wij € 11,00.

Betalingen zijn contant of met uw bankpas mogelijk. Wij accepteren geen creditkaart en geen biljetten van € 200,00 en € 500,00!

 

Tenttapijt

Dichte plastic grondzeilen zijn op onze camping niet toegestaan. Onder dicht plastic stikt het gras en sterft het af. Niet erg voor u, maar wel voor degenen die na u komen en voor ons. Wel toegestaan zijn de zgn. doorgroeimatten; rubberen matten met zichtbaar kleine gaatjes erin, deze zijn in elke kampeerwinkel in diverse kleuren verkrijgbaar. Ze zijn luchtdoorlatend en het gras kan hier doorheen groeien en stikt niet.

Let op: Het is alleen luchtdoorlatend tenttapijt is alleen toegestaan binnen het voortent of onder de luifel, maar niet onder de caravan! 

Kamperen met een tent met een vast grondzeil is geen probleem, er mag echter geen extra plastic of dicht grondzeil gebruikt worden op plaatsen waar geen vast grondzeil aanwezig is.

 

Afval

Op onze camping hebben wij een verzamelpunt voor restafval (incl. PMD), Glas, papier en huisvuilzakken kunnen netjes worden gescheiden in de daarvoor bestemde containers. Het is niet toegestaan om ander afval, bijvoorbeeld kapotte stoelen, tafels of ander grof afval in deze containers te werpen. U dient dit mee te nemen naar huis en aan te bieden bij uw plaatselijke milieustraat. 

 

Auto & Bezoek & Verkeer

Per gehuurde plaats mag er 1 auto of motor op het terrein staan. Voor de rust verzoeken wij u de auto zo min mogelijk te gebruiken. Voor de veiligheid van alle campinggasten vragen wij u bovendien niet sneller dan 5 km/u op de gehele camping te rijden. Dit geldt ook voor de opritten. Op ons gehele terrein gelden de verkeersregels volgens de openbare weg.

Uw bezoek dient zich aan te melden (of door u aangemeld te worden) bij de receptie en het geldende bezoekerstarief te betalen. Bezoekers dienen hun voertuig op de parkeerplaats te parkeren. Voertuigen van bezoekers worden niet toegelaten op de camping. Voor bagage of dergelijks kunt u de bagagewagentjes gebruiken. Deze staan vooraan bij de receptie. Wij vragen u deze wagentjes niet te gebruiken voor transport van afval, chemisch toilet of personen.

Als uw bezoek wil overnachten, dient u dit voortijdig bij ons te melden i.v.m. het nachtregister. Logees betalen het geldende overnachtingstarief.

 

Barbecue & open vuur

Barbecue en open vuur (in een vuurschaal) is toegestaan.

LET OP BRANDGEVAAR!!

Zorg er altijd voor dat u een brandblusser of dergelijks bij de hand heeft voor eventuele problemen. Voorkom brand- en schroeiplekken en beperk de rookoverlast voor uw buren. Kolen dient men af te laten koelen en in een huisvuilzak in de container te werpen.

Camping de Waterjuffer is niet aansprakelijk voor eventuele schades.

 

Huisdieren

Ook uw huisdieren zijn van harte welkom op de Waterjuffer.

  1. Houdt uw huisdier op het terrein en bij uw kampeerplaats altijd aangelijnd.
  2. uw huisdier dient zowel zijn grote als kleine behoefte buiten de camping en het erf te doen. Ruim de uitwerpselen van uw huisdier op. Dit geldt voor “Ongelukjes” op de Camping maar ook voor hondenpoep in de omgeving van de camping. Op diverse plaatsen op ons terrein vindt u dispensers met zakjes en een afvalbak.
  3. uw hond dient "op de achtergrond" aanwezig te zijn, dus geen lange lijnen en overmatig blaffen. 
  4. huisdieren zijn niet toegelaten in de speeltuin, sanitaire gebouwen en bij of in het natuurbad. Er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan per plaats.