Menu
Online boeken

Praktische informatie kamperen

Voorafgaand aan uw bezoek op onze camping hebben wij voor u een aantal praktische informatie samengesteld. Deze zijn bedoeld, om uw en andermans verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Algemene Informatie

 

  • Op alle tarieven en reserveringen zijn de voorwaarden van de RECRON van toepassing.
  • Bij reserveringen van 3 nachten of minder, krijgt u plekgarantie, maar geen vaste voorkeursplekgarantie.
  • Wij zijn ons bewust van het feit, dat de natuur en het milieu om ons heen, voor ons als camping, maar ook voor u als recreant van groot belang zijn. Wij hebben er zeer lang over nagedacht en uiteindelijk besloten om de stap te zetten om te stoppen met het gratis aanbieden van elektriciteit.
  • Wij hanteren een vaste opstelling op de plaats voor de caravans. Het kampeermiddel dient met de rugzijde naar de groenstrook (met het achterste wiel) op de tegel te worden geplaatst.
  • Partytenten en windschermen zijn niet toegestaan.
  • Een 2-persoons bijzettentje (alleen voor gezinsleden) mag in overleg neergezet worden.
  • Wij onderhouden alle grasvelden op de camping, maar kunnen rondom uw kampeermiddel helaas geen gras maaien. U kunt hiervoor zelf gebruik maken van onze handmaaier.

 

Aankomst & Vertrek

 

U kunt vanaf 13.00 uur terecht op uw plaats. Bij aankomst dient u zich te melden bij de receptie. Hier ontvangt u een informatieboekje en de Wifi – code. Het is raadzaam om voor aankomst het kenteken van uw auto aan ons door te geven. Dit hebben wij nodig voor de toegangscontrole bij de slagboom.

Op de dag van vertrek moet uw plekje voor 12.00 uur weer schoon en vrij zijn. Neem tijdig contact op met de receptie, als u uw verblijf wilt verlengen. Voor laat vertrek (verblijf tot 20.00 uur) berekenen wij € 10,00.

Betalingen zijn contant of met uw bankpas mogelijk. Wij accepteren geen creditkaart!

 

Tenttapijt

 

Dichte plastic grondzeilen zijn op onze camping niet toegestaan. Onder dicht plastic stikt het gras en sterft het af. Niet erg voor u, maar wel voor degenen die na u komen en voor ons. Wel toegestaan zijn de zgn. doorgroeimatten; rubberen matten met zichtbaar kleine gaatjes erin, deze zijn in elke kampeerwinkel in diverse kleuren verkrijgbaar. Het gras kan hier doorheen groeien en stikt niet.

Let op: Tenttapijt is alleen toegestaan binnen het voortent of onder de luifel, maar niet onder de caravan! Indien u gebruik maakt van pallets kunt u elke soort mat gebruiken, echter geen plastic.

Kamperen met een tent met een vast grondzeil is geen probleem, er mag echter geen extra plastic of dicht grondzeil gebruikt worden op plaatsen waar geen vast grondzeil aanwezig is.

 

 

Afval

 

Op onze camping hebben wij een verzamelpunt voor afval. Glas, papier en huisvuilzakken kunnen netjes worden gescheiden in de daarvoor bestemde containers. Het is niet toegestaan om ander afval, bijvoorbeeld kapotte stoelen, tafels of ander grof afval in deze containers te werpen. U dient dit mee te nemen naar huis en aan te bieden bij uw plaatselijke milieustraat. 

 

Auto & Bezoek & Verkeer

 

Per gehuurde plaats mag er 1 auto op het terrein staan. Voor de rust verzoeken wij u het auto zo min mogelijk te gebruiken. Voor de veiligheid van alle campinggasten vragen wij u bovendien niet sneller dan 5 km/u op de gehele camping te rijden. Op ons gehele terrein gelden de verkeersregels volgens de openbare weg.

Uw bezoek dient zich aan te melden (of door u aangemeld te worden) bij de receptie en het geldende bezoekerstarief te betalen. Bezoekers dienen hun voertuig op de parkeerplaats te parkeren. Voertuigen van bezoekers worden niet toegelaten op de camping. Bagage of dergelijks zijn met het voertuig van de campinggast binnen te halen.

Als uw bezoek wil overnachten, dient u dit voortijdig bij ons te melden i.v.m. het nachtregister. Logees dienen een aanmeldingsformulier in te vullen en het geldende overnachtingstarief te betalen.

 

Barbecueën & open vuur

 

Barbecueën en open vuur is toegestaan (LET OP BRANDGEVAAR!!)

Zorg er wel altijd voor dat u een emmer water bij de hand heeft voor eventuele problemen. Voorkom brand- en schroeiplekken en beperk de rookoverlast voor uw buren. Kolen dient men af te laten koelen en in een huisvuilzak in de container te werpen. Camping de Waterjuffer is niet aansprakelijk voor eventuele schades.

 

Huisdieren

 

Ook uw huisdieren zijn van harte welkom op de Waterjuffer.

➢ Houdt uw huisdier op het terrein en bij uw kampeerplaats altijd aangelijnd.

➢ uw hond dient zowel zijn grote als kleine behoefte buiten de camping en het erf te doen. Ruim de uitwerpselen van uw hond op. Dit geldt voor “Ongelukjes” op de             Camping maar ook voor hondenpoep in de omgeving van de camping. Op diverse plaatsen op ons terrein vindt u dispensers met zakjes en een afvalbak.

➢ uw hond dient "op de achtergrond" aanwezig te zijn, dus geen lange lijnen en (overmatig) blaffen. Balspelletjes zijn toegestaan op het sportveld.

➢ huisdieren zijn niet toegelaten in de speeltuin, sanitaire gebouwen en bij of in het natuurbad. Er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan per plaats.