Menu
Online boeken

Vakantie 2024 boeken

Bent u al op zoek naar een mooie vakantiebestemming in 2024? Dan heeft u die bij deze gevonden! Want ook in 2024 kunt u uw vakantie bij ons in Harfsen doorbrengen. Harfsen is prachtig gelegen bij de IJssel, tussen Deventer en Zutphen. Dit zorgt er voor dat u altijd leuke dingen kunt doen tijdens uw verblijf. Maar deze steden zijn niet het enige dat een vakantie 2024 op Camping de Waterjuffer zo heerlijk maakt!

Vakantie 2024 in de natuur

Één van de dingen die onze camping zo prettig maakt, is de grote hoeveelheid natuur die u rondom (maar ook op) onze camping kunt vinden. Want wat dacht u van een heerlijke wandeling of fietstocht langs de IJssel? De IJssel heeft een prachtig uiterwaarden-landschap. Hier lopen allerlei mooie wandel en fietsroutes doorheen die u, uiteraard, ook in 2024 weer kunt ontdekken. Maar niet alleen langs het water fietsen is heerlij. De Achterhoek kent tal van kleine dorpjes, stadjes en gehuchten die absoluut de moeite waard zijn om eens te bezoeken. 

De mooiste fietsroutes

Natuurlijk hoeft u niet helemaal zelf de route uit te stippelen (al mag dat natuurlijk wel). Wij hebben verschillende routes voor u verzameld die u zeker niet mag missen tijdens uw vakantie in 2024. De volgende routes zijn absoluut de moeite waard:

Deze routes laten de mooiste plekjes van de omgeving van onze camping zien. Heerlijk fietsen door de Achterhoek was nog nooit zo leuk. 

Boek nu uw vakantie 2024

 

Vakantie 2024

Faciliteiten op onze camping

Natuurlijk kunt u in 2024 gebruik maken van alle faciliteiten die onze camping te bieden heeft. Dit zijn bijvoorbeeld de wasserette en de supermarkt. Maar u kunt ook heerlijk uit eten in ons restaurant. Wij serveren de lekkerste gerechten. U kunt hier uiteraard ook terecht voor een lunch.

Kom lekker kamperen in 2024

Wilt u niets missen van onze camping en de omgeving van de camping? Boek dan nu uw vakantie. Wij hebben verschillende kampeerplaatsen voor u vrij. Hier kunt u in uw vakantie 2024 uitstekend . 

Boek nu uw vakantie 2024