Menu
Online boeken

Een seniorenvakantie waar het draait om ontspanning en rust

Naarmate u ouder wordt, veranderen uw behoeften. Een vakantie met kinderen stond vaak in het teken van de kinderen een leuke tijd bezorgen. Als zij een leuke tijd hadden, dan had u dat ook. Maar nu is de tijd aangebroken dat de vakantie in het teken staat van u en uw partner. Een seniorenvakantie bij Camping de Waterjuffer is erop gericht om senioren zo goed mogelijk te voorzien in hun behoeften. Er wordt gezorgd voor voldoende activiteiten, maar daarnaast ook voldoende rust en comfort. Bent u op zoek naar een seniorenvakantie met rust en natuur? Dan is de Achterhoek dé plek voor u! Met name in het laagseizoen, maar ook tijdens het hoogseizoen is het een plek waar u helemaal tot rust komt. Boek uw vakantie 2024 vandaag nog!


 "Bij aankomst waren wij enorm verrast door de metamorfose die de camping heeft ondergaan! We zijn 8 jaar geleden ook op deze camping geweest en alles, maar dan ook alles is aangepakt! Complimenten voor de huidige eigenaars! Hele fijne ontvangst, schitterende (grote) plaatsen, heel schoon sanitair, prachtige zwempoel, heel mooi restaurant! Supermarkt in de buurt van de camping. Een week lang prachtige fietsroutes gemaakt! Ook voor de wandelaars een waar paradijs, volgens onze buren op de camping die alleen maar wandelden! Heerlijke rustige camping. Wij komen zeker terug! Een aanrader dus!" Cornelia en partner


seniorenvakantie

Onze camping heeft kleinschalige velden met ruime kampeerplaatsen in een groene omgeving waarbij rust centraal staat. Heeft u liever iets meer luxe? Kies dan voor een Home Line Lodge. De groene omgeving is uitermate goed geschikt voor diverse uitstapjes. Fiets in één van de meest populaire fietsgebieden van Nederland, wandel door de smalle straatjes van de gezellige Middeleeuwse steden waar u de historie nog voelt of vaar met een fluisterboot over de Berkel.

Vakantie voor senioren in de Achterhoek

De Achterhoek is een streek in Gelderland en loopt van de Sallandse Heuvelrug en de IJssel, tot Twente en de Duitse grens. Camping de Waterjuffer ligt in Harfsen, ten zuiden van de Sallandse Heuvelrug en op de grens van Gelderland en Overijssel. De prachtige natuur, de rust en de Middeleeuwse kastelen maken het tot een prachtige regio voor een vakantie voor senioren. Onze camping in de Achterhoek heeft op Zoover ruim 226 reviews en een gemiddelde beoordeling van 7,8. U kunt deelnemen aan meerdere activiteiten, waaronder een braderie en muziek. U hoeft zich dus geen moment te vervelen!

De mooiste steden vlakbij de camping

Vlakbij onze camping kunt u twee grote, en zeer mooie, steden bezoeken: Zutphen en Deventer. Beide steden zijn Hanzesteden. Dat betekent dat ze in het verleden (de Middeleeuwen) heel belangrijk zijn geweest voor de handel vanuit Duitsland. Dit bracht grote rijkdom met zich mee, wat nog goed is terug te zien in het centrum van beide steden. In Zuthpen is het zeker de moeite waard om de Sint Walburgiskerk in de binnenstad te bezoeken. Overweeg daarnaast om een tocht met de fluisterboot te maken en kom tijdens een rit door de grachten alles te weten over de geschiedenis van Zuthpen. Beklim in Deventer de toren van de Lebuinuskerk voor een prachtig uitzicht over de stad. Bezoek daarnaast De Waag, de plek waar kooplieden samenkwamen om handel te drijven. Neem een kijkje op Wonderfulwanderings voor een compleet overzicht van alle activiteiten die in de omgeving te doen zijn. 

Geniet met leeftijdsgenoten van een heerlijke seniorenvakantie

Bent u op zoek naar een seniorenvakantie met activiteiten, maar ook met voldoende rust? Neem vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie of boek direct uw vakantie online. We heten u van harte welkom op onze camping.

Neem vrijblijvend contact op Boek uw seniorenvakantie

Lekker eten en drinken tijdens uw seniorenvakantie

Dat u tijdens uw seniorenvakantie in de Achterhoek geen zin heeft om iedere avond te koken is heel begrijpelijk. Speciaal daarom (en omdat het natuurlijk erg gezellig is) hebben we op camping de Waterjuffer de beschikking over Brasserie de Waterjuffer. Hier kunt u genieten van van een lunch of diner. zowel 's middags als 's avonds kunt u hier terecht voor een heerlijk belegd broodje of een compleet 3-gangen menu. En als de (klein) kinderen op bezoek zijn kunnen zij zich vermaken in de aangrensende speeltuin. Heerlijk toch?

Camping voor senioren

Onze camping is zeer geschikt voor senioren. En daar draagt de omgeving ook aan bij. In de Achterhoek is namelijk heel veel te zien en te doen. De verschillende steden, zoals Doetinchem en Zutphen, hebben een eeuwenoude geschiedenis. En deze kunt u goed terugzien als u de steden bezoekt. Ook voor de wandelaar en fietser is er veel te beleven tijdens de vakantie. Onze camping voor ouderen ligt in de natuur, waardoor u meteen al vanaf de camping een heerlijke fiets- of wandeltocht kunt maken.

Boek onze camping voor ouderen

Is een seniorenvakantie wat voor u?

Wij denken van wel! Het is de perfecte manier om te ontspannen, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van de prachtige omgeving van Gelderland. De acitviteiten op en rondom de camping zorgen ervoor dat u zich nooit hoeft te vervelen. Dit alles maakt het verblijf nog aangenamer en geeft u ook nog eens de kans om uw gezondheid en welzijn te verbeteren. Waar wacht u nog op? Boek nu uw seniorenvakantie 2024 bij Camping de Waterjuffer en ontdek wat voor een onvergetelijke ervaring het kan zijn!