Menu
Online boeken

Camping in Harfsen

Ontspannen kamperen in de Achterhoek

In Harfsen, een dorpje op de grens van Gelderland en Overijssel ligt Camping de Waterjuffer. Het dorp is omringd door groen en er is veel rust en ruimte. Prachtig gelegen in het aantrekkelijke Achterhoekse coulisselandschap, in de gemeente Lochem en nabij Gorssel en de oude Hanzesteden Zutphen en Deventer. En ook de Sallandse Heuvelrug met Holten, Nijverdal en Rijssen vindt u in de directe omgeving.

Camping de Waterjuffer gelegen in Harfsen heeft ruime kampeerplaatsen met veel zon, rust, ruimte en ontspanning. Voor uw tent, caravan of vouwwagen heeft u de keuze uit een kampeerplaats of een comfortplaats. De kampeerplaatsen zijn minimaal 120 m² groot, hebben een stroomaansluiting met 10 ampère stroom en het watertappunt wordt gedeeld met de buren. De comfortplaatsen zijn minimaal 150 m² groot, hebben een stroomaansluiting met 16 ampère stroom en een eigen water tappunt met vuilwaterafvoer. Voor campers hebben wij ruime camperplaatsen beschikbaar. 

Camping in Harfsen

Geniet van extra voordeel

Bij Camping de Waterjuffer kunt u van nog meer genieten dan alleen rust, namelijk extra voordeel in het laagseizoen! Onze camping is namelijk onderdeel van ACSI. Wanneer u in het bezit bent van een ACSI campingcard kunt u in het laagseizoen profiteren tot wel 60% korting. Daar houden de voordelen niet op, u geniet met deze kaart van nog meer zoals: 

  • Voorkeursplek kiezen
  • Comfortplaats ook inbegrepen
  • Tijdens het laagseizoen 4KWH inbegrepen
  • Aparte camperplaatsen

Bent u ook al zo enthousiast geworden als ons? Wij hopen u graag te zien tijdens uw vakantie in de Achterhoek 2024!

Lees meer over ACSI Camping

Kom tot rust op Camping de Waterjuffer

Camping de Waterjuffer is een oase voor iedereen die rust en ruimte op kleinschalige velden in een groene parkachtige omgeving waardeert. Voor rustzoekers en senioren is het echt genieten en tot jezelf komen.

Naast de rust is het ook fijn dat de camping comfortabale voorzieningen heeft zoals het restaurant of de snackbar voor een lekker hapje eten, vier keurig verzorgde sanitairgebouwen en in de zomer is het heerlijk vertoeven op het zandstrand aan het natuurbad. Ook vindt u dichtbij de camping een supermarkt en op 150 meter lopen van de camping bevindt zich een bushalte waar u op de bus richting Lochem en Deventer kunt stappen. Als u met de camper bent is het dus ook prima mogelijk om deze het gehele verblijf te laten staan. Met de camper naar een camping in Harfsen was nog nooit zo fijn!

Fietsen en wandelen in de natuur

De omgeving van Harfsen is één van de meest populaire fietsgebieden van Nederland. Het landschap is prachtig en divers: van weides tot bos en van vlak tot glooiend. Camping de Waterjuffer is de perfecte uitvalsbasis voor een fietstocht in de Achterhoek. Door de afwisselende landschappen zal u tijdens uw fietstocht na elke bocht verrast worden. Mooie knooppuntenroutes leiden u door het prachtige Achterhoekse landschap vol natuur, historie en cultuur. 

Of gaat u toch liever wandelen? Alle wandelingen leiden je langs prachtige natuur, cultuur en historische monumenten. Wandel door de smalle straatjes van middeleeuwse stadjes waar je nog steeds de historie kunt voelen. Geniet van eindeloze wandelingen of lange fietstochten in een schilderachtige omgeving. Genoeg redenen om een camping in Harfsen te boeken.

Alles over fietsen en wandelen bij Harfsen

Ontdek de Achterhoek vanaf onze camping in Harfsen

De Achterhoek is een regio dat u veel te bieden heeft. Voor een dagje uit in de Achterhoek valt er uit genoeg dingen te kiezen: ontdek het coulisselandschap van weilanden, houtwallen en kabelende beekjes op de fiets of verken één van de kastelen of steden met een rijke historie. In verschillende steden vindt u een VVV waar u inspiratie kunt opdoen voor leuke activiteiten in de Achterhoek.

De Achterhoek zit vol met gezellige dorpen en steden. Lochem is een dorp waar altijd wat te beleven is. U vindt er gezellige café's en restaurants, een openluchttheater en eeuwenoude gebouwen. De hanzesteden Deventer en Zutphen hebben allebei een mooi historisch centrum met pakhuizen en delen van stadsmuren. Boek uw Camping in Harfsen vandaag nog!

Camping in Harfsen