Menu
Online boeken

Ontdek onze seniorencamping in de Achterhoek

Bent u al aan het genieten van uw welverdiende pensioen? Wilt u lekker een weekend doorbrengen in een prachtige en rustige omgeving? Of bent u gewoon op zoek naar een fijne plek om met kinderen en / of klein kinderen heerlijk te genieten? Waar u ook naar op zoek bent, bij Camping de Waterjuffer bent u altijd aan het juiste adres voor een fantastisch verblijf. Op Onze seniorencamping in de Achterhoek vindt u rust, ruimte, prachtige natuur en uiterst comfortabele accommodaties.

kamperen op seniorencamping in de Achterhoek

Seniorenvakantie in de Achterhoek: Rust, ruimte en natuur

Dat u als senior meer behoefte heeft aan rust tijdens u vakantie begrijpen wij heel goed.
Met een seniorenvakantie in de Achterhoek op Camping de Waterjuffer bent u verzekerd van een verblijf midden in de prachtige natuur van de Achterhoek omgeven door rust. Maar ook als u er lekker een dagje tussenuit wilt is er genoeg te doen in de omgeving. Zo kunt u tijdens uw seniorenvakantie in de Achterhoek bijvoorbeeld een uitstapje maken naar een leuke stad zoals Deventer of Zutphen. Of maak een mooie wandeling of fietstocht door de prachtige natuur van de Achterhoek. Als u op zoek bent naar cultuur hoeft u zich ook niet te vervelen. Museum More, wijnmakerij de Braoke en kasteel Vorden vindt u in de nabije omgeving.

Uw verblijf

Natuurlijk hoeft u niet van de camping af te gaan voor een leuke seniorenvakantie in de Achterhoek. Ook op onze camping zal het u aan niets ontbreken. Zo vindt u bij ons onder andere:

Wacht niet langer en boek nu uw seniorencamping in de Achterhoek!  

Nu Boeken

De omgeving van onze seniorencamping in de Achterhoek

In de omgeving van onze camping kunt u veel leuks doen. Maak prachtige fietstochten langs de IJssel, wandel de mooiste routes door de Achterhoek en bezoek de mooie steden die de omgeving rijk is. In Zutphen kunt u heerlijk shoppen. Ook heeft de stad een prachtig historisch centrum met een hele rijke geschiedenis. Hetzelfde geldt voor Deventer. Hier kunt u genieten van de vele terrassen en van de geschiedenis van deze Hanzestad. Bekijk de leukste bezienswaardigheden en activiteiten in Deventer en Zuthpen op deze pagina.

Op avontuur in Harfsen

Hoewel Harfsen een klein dorpje is, is er genoeg te beleven in en rondom Harfsen. Als je het ontspannen op de camping even beu bent kunt u met slechts 4 minuten fietsen elke dinsdag om 13:30 de weekmarkt bezoeken! Wanneer u een langere fietstocht wilt maken kunt u een bezoekje brengen aan Huis Verwolde in Laren. Dat is een half uur fietsen van de waterjuffer. In dit kasteel heeft één adelijke familie twee eeuwen lang gewoond. U kunt het huis zelf bezoeken of een rondleiding volgen.

Openingstijden van Huis verwolde 

 Tip:

Breng tijdens uw verblijf ook eens een bezoekje aan de mooie plaats Lochem. Vanaf camping de waterjuffer bent u binnen 15 minuten in deze leuke stad. Bekijk de mooiste bezienswaardigheden van Lochem meteen!