Menu
Online boeken

Vakantiepark gezocht bij de Sallandse Heuvelrug?

Zin om een weekend, midweek of langere periode weg te gaan omringd door de natuur? Gewoon genieten doet u bij Camping de Waterjuffer! Zo viert u vakantie op een vakantiepark nabij de Sallandse Heuvelrug.

Ontspannen kamperen

Vakantiepark Sallandse Heuvelrug

Bij onze camping bevindt u zich bij zowel de Sallandse als de Achterhoekse natuur! U kunt bij ons komen kamperen van 1 april tot 2 oktober 2024. Voor iedereen die opzoek is naar kleinschalige velden en een groene omgeving is de Waterjuffer een ideale camping. Veel rustzoekers en senioren komen bij ons kamperen om van de camping, de Achterhoek en de Sallandse Heuvelrug te genieten! 

Ontdek onze kampeerplaatsen 

Kampeergevoel met een chalet

Wil je het echte kampeergevoel ervaren, maar heb je geen eigen caravan of camper? Ervaar de luxe van onze moderne chalets gecombineerd met de gastvrijheid en natuurlijke omgeving van onze camping. In alle rust geniet u van een chalet voor 2 of 4 personen. In onze schone en goed ingerichte chalets beleeft u een heerlijk vakantiegevoel nabij de Sallandse Heuvelrug. Erg fijn is dat u in een chalet een eigen badkamer heeft met douche en toilet. Ook is het terras voorzien van comfortabele tuinmeubelen. Ook goed om te weten; alle woningen zijn huisdier- en rookvrij.

Beleef de Sallandse Heuvelrug

Vakantiepark Sallandse Heuvelrug

Onder Salland vallen verschillende plaatsen! In de directe omgeving zijn dit Holten, Nijverdal en Rijssen. U beleeft Salland veelal door haar prachtige fietsroutes. Deze routes lopen in slingervorm langs de Ijssel! Gemiddeld duren de routes zo'n twee tot vier uur lang. Meer weten over de slingers van Salland? Lees het hier

Het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug tussen Hellendoorn en Holten is één van het grootste aaneengesloten heidegebied van Europa. Aan de oostkant van deze stuwwal loopt de Boven-IJsselrivier de Reger mooi door het schilderachtige landschap. Dankzij het afwisselende landschap en prachtige uitzichten op één van de 26 "bergen" is dit de ideale plek om alles te ontdekken wat Salland te bieden heeft. U kunt hier bijna niet geloven dat  u in Nederland bent als u door het landschap loopt of fietst.

Faciliteiten

Om gewoon te genieten van onze camping hebben we fijne faciliteiten voor u klaar staan! Per 1 januari 2022 hebben wij 'Brasserie de Waterjuffer' en de snackbar opnieuw verhuurd. Samen met nieuwe huurders verwelkomen wij u . Kom genieten van de sfeer en al het lekkere eten en drinken wat we hebben. Na een lange en mooie fietstocht of wandeling door de Sallandse Heuvelrug is het hier heerlijk om te lunchen of dineren.

Supermarkt & meer

De supermarkt "Spar" is vlakbij! Op 750 m van de camping vindt u deze supermarkt met een grote diversiteit aan verse producten. Ook is er een bushalte op 150 m van de camping. Hiermee gaat u richting Lochem en Deventer. Meer info? 

"Geweldige camping heel erg vriendelijk schoon mooie omgeving heerlijk fietsen mooie plekjes in een woord fantastisch het is alsof je thuiskomt." (Google review, 2024)

Natuurbad met zandstrand

Vakantiepark Sallandse Heuvelrug

Als u van plan bent om bij ons te verblijven in de zomermaanden, dan is ons natuurbad met strand een heerlijke plek. Voor zowel jong als oud is dit echt genieten. Ook heeft ons park bij de ingang een kleine dierenweide en speeltuin voor de kleine kinderen.

Wi-Fi en televisie

Uw familie en vrienden op de hoogte houden van uw vakantie nabij de prachtige Sallandse Heuvelrug? Bij ons kunt u GRATIS internetten via het draadloze-wifi netwerk!

Voor televisie kijken heeft u een eigen digitenne of schotel nodig. Met uitzondering van de kampeerplaatsen 302 t/m 305! Lees meer over televisie en wi-fi bij de Waterjuffer. 

Wasserette

De was is misschien niet het eerste waar u aan denkt als u op vakantie bent. Maar soms ontkomt u niet aan een snelle wasbeurt. Daaroms staat onze wasserette voor u en uw was klaar! Wilt u meer weten of onze wasserette? Lees het hier!

Sanitairgebouwen

Vakantiepark Sallandse Heuvelrug

Voor uw verzorging hebben wij prachtige en schone sanitairgebouwen voor u klaarstaan op ons park! Onze camping beschikt over vier goed onderhouden en hoogwaardige toiletgebouwen, waarvan drie verwarmd en gratis te gebruiken zijn.

Uw toilet kan u chemisch reinigen en doorspoelen in een verwarmd toiletgebouw. De uitstoortplaatsen zitten aan de zijkant of achterkant van het gebouw.

Last minute op ons vakantiepark nabij de Sallandse Heuvelrug boeken?

Bekijk onze lopende aanbiedingen en geniet van een heerlijke vakantie nabij de Sallandse Heuvelrug! 

Aanbiedingen en lastminutes